Administrar

Ultradretans creen el Sindicat de Treballadors d’Informàtica i Consultoria (STIC)

estelnegre | 11 Abril, 2011 09:38

Ultradretans creen el Sindicat de Treballadors d’Informàtica i Consultoria (STIC)

STIC

El passat mes de juliol de 2010, quatre treballadors de l’empresa informàtica Tecnocom van crear el Sindicat de Treballadors d’Informàtica i Consultoria (STIC): José Manuel Fariña Pazos, Francisco Belinchón Tenes, Pilar Gutiérrez Cuesta i Amaya Antón d'Àvila (BOE)

Aquestes quatre persones formen part d’un grup de ex - delegats de CCOO liderat per Juan Antonio Aguilar Santillana que ha recorregut diversos sindicats (CCOO, CGT ) en l’últim any i mitjà.

Juan Antonio Aguilar té una àmplia trajectòria política en diferents agrupacions nazis i ultradretanes. Després de passar per Bases Autònomes i l’adreça de Falange Espanyola de les JONS, en les últimes eleccions municipals Aguilar es va presentar amb el Fòrum Verd de Galapagar, una tapadora «ecologista» de la ultradreta madrilenya, recolzada per Falange i Democràcia Nacional.

En les eleccions de 2004, Juan Antonio Aguilar va ser candidat del partit nazi MSR, on va ocupar la seva secretaria nacional fins a 2006. En 2010, va anar el principal testimoni de la defensa dels nazis de l’organització Blood and Honour, però no va poder evitar que l’associació fos dissolta pels tribunals en quedar demostrat que promovien la violència contra els immigrants i la superioritat de la «raça ària».

Recentment el STIC s’ha presentat a les eleccions sindicals en l’empresa Tecnocom aconseguint un bon resultat: 5 delegats d’un total de 28. Juan Antonio Aguilar formava part de la candidatura de STIC en els seus primers llocs.

Aquest no és el primer intent del dirigent ultradretà Aguilar de crear un sindicat sota el seu control: en 2005 va registrar els estatuts de la Unión Sindical de Trabajadores, el sindicat de referència del partit nazi MSR.

Fem una crida a totes les organitzacions sindicals a no deixar-se enganyar sobre l’origen i integrants del STIC i a no col·laborar amb un sindicat dirigit per un líder ultradretà.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS