Administrar

L'Ajuntament de Palma ordena treure la haima sahrauí del Born

estelnegre | 23 Març, 2011 08:19

L'Ajuntament de Palma ordena treure la haima sahrauí del Born

L'Ajuntament de Palma ordena treure la haima sahrauí del Born

L’Ajuntament de Palma ha ordenat el desmantellament de la haima instal·lada al passeig del Born argumentant una manca de «cobertura legal». Aquesta decisió s’ha aprovat per un decret en el qual ordena que la tenda sigui retirada en les 24 hores següents a la notificació, que ja s’ha produït.

Segons el comunicat de l’Ajuntament, «durant totes aquestes setmanes s’ha informat als afectats de la falta de cobertura legal de la seva ocupació i s’ha treballat intensament en la recerca d’alternatives». A més s’indica també que Cort ha rebut denúncies contra la instal·lació de la haima. Possiblement siguin les denúncies dels comerciants del Born, que acusen a l’Assemblea de Joves Units per la Lluita Sahrauí d’embrutar la «imatge luxosa del Born».

També s’hi diu que: «L’Ajuntament de Palma respecta profundament les reivindicacions del poble sahrauí i el seu dret a expressar-les i a informar la població de la seva situació i ha instat les persones que han instal·lat la haima a formalitzar una sol·licitud, seguint les regles establertes en la normativa municipal.»

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS