Administrar

Xerrada i curset «Vacunació: la veritat silenciada», a càrrec de Xavier Uriarte (demà divendres!)

estelnegre | 24 Febrer, 2011 06:08

Xerrada i curset «Vacunació: la veritat silenciada», a càrrec de Xavier Uriarte (25 i 26 de febrer de 2011)

Xerrada i curset «Vacunació: la veritat silenciada», a càrrec de Xavier Uriarte (25 i 26 de febrer de 2011)

Xavier Uriarte, president de la Lliga per la Llibertat de Vacunació realitzarà una xerrada sota el títol «Vacunació: la veritat silenciada» al CS Flassaders (Ferreria, 8 / Palma) a les 18.30 hores. Entrada lliure.

L'endemà Uriarte impartirà un curset sobre el tema al mateix lloc entre les 10 i 14 hores. A aquest curset cal inscriure's i té un preu de 20 euros.

Aquests actes estan organitzats pel Circulo Materno Infantil de Mallorca, l'Associació Naixença i l'Ateneu Llibertari Estel Negre.

Més informació: info@circulomaterno.org (661 410 174)

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

 1. Això fa por

  Uf! Estau segur del que feis? Estau donat veu a una persona totalment irresposable. Pensau un moment, què passaria si deixàssim de vacunar als nostres fills? Crec que aquest home està fomentat una actitud totalment insolidària i posant en grue perill la vida dels nadons. No sé, crec que l'actitud dels antivacunes no es pot defensar des dels postulats anarquistes: L'individualisme a ultrança que posa en perill la resta d ela societat.

  pere | 25/02/2011, 09:58
 2. A Pere

  El tema de la vacunació és un tema polèmic i nosaltres no fugim ni temim por de la polèmica, ben al contrari, la creem...
  Xavier Uriarte és metge i molts metges i professionals de la sanitat estan en contra de la vacunació.
  Visca la polèmica!
  Salut!

  Ateneu Llibertari Estel Negre | 25/02/2011, 10:09
 3. una altra vegada jo

  "molts metges i professionals de la sanitat estan en contra de la vacunació"

  Primer: Aquesta afirmació no és certa, són una minoria.
  Segon: Uriarte és metge homeòpata (és a dir cura amb la "memòria de l'aigua", si no tenc mal entès, i el seu llibre (o almenys un dels seus,el que jo he llegit) està ple de falsedats, mitges veritats i incorreccions i fa afirmacions gratuïtes sense citar les fonts.
  Em sembla molt bé que volgui crear polèmica, però s'ha de tenir en compte que les vacunes han salvat (i continuen salvant) millons de vides. Em sap grue, però crec que estau donat veu a aquest nous esoterismes o noves espiritualitats que avui en dia van substitunt les religions tradicionals.
  Per acabar aquest rotllo, avui en dia tothom pot decidir si vol o no vacunar al seu fill, per tant em sembla absurd que s'hagi creat una "Lliga per la llibertat de la vacunació", la llibertat de vacunació ja existeix.
  Perdonau, per tot, però com heu vist tot això m'indigna un poc, i em sap greu que l'esquerra, que sempre ha defenssat el progressisme científic dona veu a aquesta nous "espiritualistes".

  pere | 25/02/2011, 12:12
 4. Creix l'oposició a les vacunes pel risc de fer emmalaltier els infants

  Xavier Uriarte, president de la Lliga per la llibertat de vacunació, reivindica a Palma la capacitat dels pares de decidir si volen vacunar o no els fills, ja que qüestionen l’ús d’aquests fàrmacs.
  L'oposició a les vacunes creix en l'àmbit internacional. Almenys, però, ara estan més organitzats i n'ha crescut la visibilitat. Aquest cap de setmana, per exemple, han tingut lloc a Palma unes jornades en torn als perills que comporta la vacunació massiva. Convidat per Cercle Matern, Naixença i l'Ateneu Llibertari Estel Negre, l'especialista gironès Xavier Uriarte ha animat a aturar les vacunacions dels nostres fills sense que haguem de sentir-nos "irresponsables" per això.
  Segons Uriarte, el risc de patir una complicació postvacunal ascendeix a una persona per cada 25.000/50.000. Els accidents postvacunals més freqüents són lesions neurològiques com l'encefalitis, l'epilèpsia, mort sobtada del lactant, la síndrome de West, l'autisme, la paràlisi, l'esclerosi a plaques i la demència d'Alzhèimer.
  Uriarte presideix la Lliga per la llibertat de vacunació, entitat que té aprovat un manifest mèdic en el qual s'argumenta en contra d'aquesta aquesta tècnica. "Les vacunacions comporten riscos notables, perquè no es té en compte la reactivitat individual dels antígens, que estan determinats pel bagatge genètic; ni es té en compte el grau de maduració del sistema immunitari". De fet, les vacunes poden arribar a ser "tòxiques" per algunes persones, defensa l'entitat, a causa d'una hipotètica acció alergògena. A més a més, aquest manifest fundacional assegura que "l'aplicació innecessària de l'antibioticoteràpia està provocant un increment progressiu de les resistències bacterianes".
  La resistència bacteriana no és un tema baladí. "La humanitat ha estat i estarà sempre convivint amb microorganismes. I els virus seran cada pic més resistents a fàrmacs, mutaran i crearan malalties noves per a quals caldrà cercar vacunes. Això comportarà una cursa sense fi, en la qual la vacuna no serà la solució als problemes de la humanitat".
  D'aquí que la Lliga per la llibertat de vacunació reivindiqui el dret de les persones a negar-se a rebre tractament. I, de fet, la legalitat els fa costat, tot i que la realitat no sigui així. Oficialment, no hia ha cap persona que estigui obligada a rebre tractament vacunal excepte en infeccions massives i causes d'emergència. Així, queda recollit en la legislació espanyola, que difereix d'altres països on sí és obligatori (com ara Itàlia i França).
  Des de la Lliga afirmen que "ni constitucionalment ni jurídicament" és possible que una escola -pública o privada- es negui a matricular un nin perquè no estigui vacunat, però alerten que "la realitat pot ser una altra". També apunten que els pares no tenen l'obligació de lliurar una còpia del carnet de vacunació, ni la Direcció de l'escola tampoc no està obligada a exigir-lo.
  I davant la possibilitat que els nins fora vacunar contreguin malalties infeccioses, des de la Lliga recomanen seguir els mètodes tradicionals: fer llit, en dejú, sudoració, el bany fresc, la ventilació i un cert grau d'humitat.
  També demanen que es faci "un seguiment adequat i fidedigne dels danys postvacunals.
  Per a més informació: www.vacunacionlibre.org, www.matiza.org i www.vacunas.org

  dbalears.cat/arxiu/pdf/1217

  A. Zurimendi | 04/03/2011, 09:49
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS