Administrar

Dues conferències de Takis Fotopoulos a Barcelona (10/11-04-10)

estelnegre | 01 Abril, 2010 05:49

Dues conferències de Takis Fotopoulos a Barcelona (10/11-04-10)

Dues conferències de Takis Fotopoulos a Barcelona (10/11-04-10)

Takis Fotopoulos, principal teòric del projecte de la Democràcia Inclusiva, ve aquest abril a Barcelona a realitzar dues conferències

Takis Fotopoulos, activista, filòsof polític, excatedràtic d’economia de la Universitat North London i editor de la revista International Journey of Inclusive Democracy, vindrà a Barcelona a parlar del projecte de la DI i de la transició cap a aquesta.

«La Democràcia Inclusiva com a projecte polític per una nova síntesi llibertària: fonaments i proposta d’estructura social i transició», tindrà lloc el dissabte 10 d'abril a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) a les 17.15 hores.

«El subjecte emancipador avui en dia i la transició cap a una Democràcia Inclusiva», tindrà lloc el diumenge 11 d'abril a l’Espai Obert (Violant d'Hongria 71 1er, Barri de Sants) a les 18.00 hores.

Les dues conferències es realitzaran en anglès i seran traduïdes simultàniament al castellà i al català respectivament. Després d’ambdues s’obrirà un ampli espai de debat i preguntes al conferenciant. Aquests dos actes han estat organitzats per la CNT, FAL i ICEA i pel GADI de Barcelona (Grup d’Acció de Democràcia Inclusiva). El primer forma part de les jornades emmarcades dins les celebracions del centenari de la CNT-AIT «Alternatives al capitalisme: l'autogestió a debat».

La Democràcia Inclusiva és el projecte per a una democràcia política, econòmica, social i ecològica, en altres paraules, una forma d’organització social que reintegra la societat amb l’economia, la política i la natura. Actualment el món s’enfronta a una crisi multidimensional causada per la concentració de poder en mans de diverses elits, com a resultat de l’establiment, des de fa dos segles, del sistema de l’economia de mercat, la «democràcia» representativa i altres formes d’estructures jeràrquiques. Així, la sortida d’aquesta crisi passa per l’abolició de les estructures i les relacions de poder, és a dir, la creació de condicions per a la distribució igualitària de poder entre tots els ciutadans. El projecte de la Democràcia Inclusiva comporta la creació d’estructures polítiques, econòmiques i socials que assegurin aquesta distribució.

Per a més informació, existeix el web www.democraciainclusiva.org i el correu info@democraciainclusiva.org

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS