Administrar

Agustín García Calvo contra la Realitat

estelnegre | 21 Gener, 2010 16:14

Agustín García Calvo contra la Realitat

Agustín García Calvo

---

L'última entrevista al filòsof i pensador silenciat: «La Realidad es contra lo bueno, es algo que conviene no olvidar.»

L'Agustín García Calvo ens regala de tan en tan raigs i guspires de coneixement. Ens fa veure el mon i a les persones d'una altre manera, ens capgira el que hem après, ens avisa dels múltiples enganys i falsedats d'aquest mon. I ens avisa que no és com ens el presenten.

---

La injustificable oblit i marginació del filòsof

L'Agustín García Calvo ha escrit contra el matrimoni i les parelles; però no se l'escolta, els casaments augmenten i avui fins i tot els gais es casen.

Ha escrit contra aquesta democràcia representativa, contra els partits parlamentaris i les eleccions democràtiques; en va, la democràcia i partitocràcia han augmenten els abusos, el poder i la dictadura sobre els soferts ciutadans.

Ha escrit contra el treball assalariat i avui els aturats surten al carrer amb pancartes demanant un treball digne i els que treballen busquen més treball, i el que es valora actualment és el muntar empreses, tenir la pròpia empresa, com abans els més espavilats es muntaven grups polítics, grups culturals, (musicals, teatrals).

Ha escrit contra les presons i contra la classificació i divisió de presoners; cada cop hi han més presons, més presoners, més psiquiàtrics. S'ha perfeccionat el control, els càstigs i vigilància als presoners.

Ha escrit contra l'Estat, i avui l'Estat es fica fins a casa nostre: impedeix referèndums, impedeix manifestacions, il·legalitza als partits que els convé, empresona els que no segueixen les normes, prohibeix festes, et.

Ha escrit contra imbecil·litat de les majories obedients als Poders i segueixen les majories d'imbècils creixent i obeint.

Ha escrit contra Déu, i malgrat que els seus representants son una colla de pederastes, mal formadors dels nens, i una massa de funcionaris grassos, reaccionaris i cavernícoles, en general, és clar, però tots ben pagats per l'Estat, segueixen les majories creient i confiant en el Déu que els alliberi de la mort assegurada.

Ha escrit contra els diners, i les majories cada dia veneren més els diners, maten i moren per diners en una espècia de missa negre perpètua.

Ha escrit contra el temps i contra el futur, que defineix com la mort que ens ven la propaganda del sistema. I veiem com augmenten els plans de jubilació, les assegurances vida, les assegurances de futur, com venen als nens des l'escola el futur que els espera i tot de paradisos. Cada dia es malviu més el present pesant en un futur, la mort.

Ha escrit poesia, teatre, contes, assaigs lingüístics, polítics, i de filosofia. Ell s'autoedita i les majories l'ignoren. És clar , que ell també ignora les televisions i Institucions de l'Estat. Però si un ateneu li proposa fer una xerrada, sol respondre i deixar-s'hi anar. L'Agustín està amb els de baix.

Plego el rotllo i us deixo amb l'entrevista.

Txema Bofill

Escriu-nos 

Comentaris

  1. Re: Agustín García Calvo contra la Realitat

    ¡Vaya locurón de foto!

    borja | 23/01/2010, 10:20
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS