Administrar

Mobilitzacions del 25, 26 i 27 de setembre a favor de Matilde, companya de CNT injustament acomiadada per «Riu Hotels & Resorts» en reclamar els seus drets laborals

estelnegre | 24 Setembre, 2009 05:22

Mobilitzacions del 25, 26 i 27 de setembre a favor de Matilde, companya de CNT injustament acomiadada per «Riu Hotels & Resorts» en reclamar els seus drets laborals

Boicot Riu!

---

Reconeixement de l'acomiadament ja!

---

Divendres 25 de setembre de 2009, a les 15.00 hores, a l'Hotel Riu Playa Park

Carrer Pare Bartomeu Salvà, 15 (Platja de Palma, Las Maravillas)

---

Dissabte 26 de setembre de 2009, a les 9.30 hores, a l'Hotel Riu Playa Park

Carrer Pare Bartomeu Salvà, 15 (Platja de Palma, Las Maravillas)

---

Altres mobilitzacions:

Màlaga, Cadis, Huelva, Girona, Tenerife...

---

El passat mes de maig la nostra companya Matilde va rebre nova crida per incorporar-se a treballar a l'hotel Riu La Mola a l'illa de Formentera. Ella ja havia treballat allà anteriorment, havent d'aguantar tot tipus d'abusos de poder i vexacions, per part dels seus superiors. Derivat d'aquesta situació la nostra companya va començar una baixa mèdica per depressió, a causa del maltractament psicològic a què era sotmesa.

Per si això fos poc l'empresa va començar a treure-li una sèrie de drets reconeguts, entre ells la seva antiguitat i el Departament de Recursos Humans de RIU li negava poder continuar amb el tractament mèdic i volia obligar-la que continués treballant dins d'aquest ambient laboral. Davant d'aquesta situació la nostra companya va denunciar els fets per la via judicial, sol·licitant una indemnització per danys psicològics.

Com a represàlia a aquesta denúncia «Riu Hotels & Resorts» ha acomiadat a Matilde. L'han acomiadat per reclamar els seus drets com a treballadora, i per si això fos poc es neguen a reconèixer l'acomiadament, negant-se fins i tot a pagar-li qualsevol concepte indemnitzatori.

Des del sindicat CNT manifestem la nostra repulsa davant d'aquest acomiadament i davant del maltractament que exerceix la cadena hotelera RIU cap als seus treballadors i treballadores, motiu pel qual hem posat en marxa una campanya internacional contra RIU HOTELS & RESORTS exigint la cessació d'aquesta actitud cap a la nostra companya, i el reconeixement de l'acomiadament.

El conflicte que porta en marxa més de dos mesos està rebent mostres de solidaritat de companys i companyes de la Península Ibèrica, de les Illes Canàries i de part d'Europa.

Cap agressió patronal sense resposta sindical!

«Riu Hotels & Resorts» boicot!

No t'allotgis als seus hotels

Si vols manifestar la teva solidaritat amb la companya vine a les concentracions.

T'hi esperem!

Crònica gràfica de les concentracions ja realitzades

Boicot Riu!

Escriu-nos 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS