Administrar

Proposta de concentració en solidaritat amb el pres llibertari Amadeu Casellas, en vaga de fam des del passat 20 d'abril

estelnegre | 05 Maig, 2009 07:34

Proposta de concentració en solidaritat amb el pres llibertari Amadeu Casellas, en vaga de fam des del passat 20 d'abril

Llibertat per a Amadeu Casellas

Per al pròxim dimecres 6 de maig de 2009, a les 20 hores CNT convoca a tots/as els interessats/as a participar en una assemblea extraordinària a la seu del nostre sindicat (Palau Reial 9, 2n - Palma) amb la intenció d'arribar a acords per a:

Realitzar una concentració a Palma el pròxim 16 de maig, en solidaritat amb Amadeu Casellas, denunciant la ruptura per part del centre penitenciari de Can Brians de començar a tramitar-li el tercer grau per aconseguir la seva llibertat.

Amadeu Casellas està en vaga de fam des del 20 d'abril del 2009. Tots els passos que s'havien de fer perquè Amadeu aconseguís un tercer grau restringit s'estaven acomplint, però finalment la junta de tractament ha canviat un resultat favorable a un desfavorable. D'altra banda la DGSP i la direcció de la presó de Brians II han incomplert la seva paraula, ja que des de qualsevol d'aquestes dues vies li podien concedir el permís necessari per aconseguir el tercer grau restringit 100.2. i s'ho han negat, de fet n'hi podia haver fet en qualsevol moment.

Actualment Amadeu s'enfronta a una petició fiscal de vuit anys de presó, sota una de falsa acusació d'intent d'entrar droga a la presó.

Anteriorment se li va voler acusar d'alguna cosa similar en la presó de Ponent a Lleida, on el van acusar d'una entrada de droga en la presó, que una vegada es van jutjar els fets Amadeu va quedar lliure de qualsevol culpa, cosa que malgrat ser així el va perjudicar en els seus permisos i fins i tot després de demostrar la seva innocència, mai va arribar a gaudir-ne. Un muntatge en tota regla és el que li han preparat com ja van fer en el passat, mentre es demostra la seva innocència o no, ell és a presó, en vaga de fam que no pensa deixar fins que no aconsegueixi la seva llibertat. Aquest ha estat finalment el resultat, que hipòcritament i cínicament tenien preparat per a Amadeu, donar-nos esperances que mai no s'han complert i que mai han tingut intenció de complir.

Amadeu no està recuperat del tot de la vaga de gana anterior i en els primers cinc dies, segons ha pogut comprovar un company de CNT que li va anar a visitar, Amadeu hi ha perdut ja set quilos. La vida d'Amadeu és en greu perill.

D'altra banda des de CNT volem destacar que en aquesta assemblea del dia 6 de maig NO estan convocats els partits polítics, això és així perquè des del nostre sindicat volem convocar aquest acte només amb moviments socials i sindicals.

Sol·licitem a més a les organitzacions i a persones que acudeixin a aquesta assemblea que ja portin un acord o un plantejament respecte a la data elegida per a la realització de la concentració, és a dir el dia 16 de maig.

En el cas que amb algunes organitzacions no hi hagués acord o enteniment sobre la qual cosa aquí es planteja, a causa de punts que poguessin portar enfrontaments, com pogués ser el disseny i text del cartell, l'aparició o no de sigles o temes similars, des de CNT proposarem la solució que cada organització tregui el seu cartell amb el seu disseny, respectant la data de convocatòria, ja que creem que el més important d'aquest acte no és qui el convoqui, sinó que acudeixi el major nombre de gent possible, fent una tasca de propaganda perquè aquests fets es coneguin dins de la població balear.

Us esperem!

***

Amadeu Casellas

Sobre Amadeu Casellas Ramon

Pres anarquista, quan se'l va capturar va ser denominat per la premsa com el "Robin Hood espanyol", perquè lliurava part dels seus guanys a les persones més desfavorides pel Sistema capitalista. Condemnat per diversos atracaments a mà armada en la dècada dels 70 per finançar les lluites obreres i socials. Militant de la COPEL (Coordinadora de Presos en Lluita) en la dècada dels 80, protagonitzà una duríssima vaga de fam sol·licitant que se li apliqui el tercer grau penitenciari durant l'estiu de 2008. Actualment ha emprès una nova vaga de fam pels mateixos motius.

Enllaços d'interès:

llibertatamadeu.blogspot.com

www.cnt.es/manresa

Escriu-nos

Comentaris

  1. lodesiempre

    El problema es la educació : ens ensenyen a POSEIR , a TENIR i a DESTRUIR.Ens ensenyen a conseguir la felicitat a traves dels bens materials , es per això que desde fa molt temps hi ha esclaus(mes de 4000 anys).Si no existis la propietat privada ho tindriem mig resolt.Ens haurien dénseñar a tenir relacions amb el sexe contrari,a compartir, a no ser violents ,etc...
    Així només tindriem el que necessitem, no hi hauria ni fam, ni guerres, ni adulteris ,ni violencia, ni cap problema social.
    Tot el mal que es fa a la terra es per els diners.

    Recomano que vegeu cinema de PIER PAOLO PASSOLINI.

    Salute! hauriem de pensar en una sol.lució, no en mantenir una mera batalla contra el
    sistema (que mai sácaba)
    Es tracta de conseguir un futur per a tota la humanitat.
    De fer entendre a la gent que es pot ser feliç i viure bé dún altre manera.

    CON AMOR

    Olmo Mar Sarmentero

    om | 14/05/2009, 23:39
  2. defenderte es vivir

    estoy de acuerdo con tigo pero las soluciones para todos se toman entre todos
    pero para vivir en una sociedad
    justa habria que construir otra pero nos llevaria a defenderla de la otra (mad max II)
    y los problemas en la vida nunca acabaran por que son parte de la vida lo unico que podemos hacer
    es buscar soluciones y defendernos para sobre vivir
    y la lucha,resistencia y defensa(REVOLUCION) anti sistema es parte de la creacion de un nueva sociedad
    y para hacer entender a la gente no bastan con las palabras faltan ejemplos reales y para eso se necesitan
    espacios dentro de la sociedad
    que si no los tenemos habra que okupar o espropiar al sistema
    y mi otra forma de vivir es la idea anarquista y la de las sociedades del tao y la tuya
    el sistema no espera cambiar ni quiere que cambiemos pocos son los valientes que no temen al cambio y la mayoria esperan
    que los locos valientes sean los primeros en esperimentar los cambios para ver como le sientan los cambios y que efectos conllevan y si son veneficiosos para la mayoria
    o esperar cuando la humanidad no tenga nada mas que perder
    que a lo mejor es demasiado tarde
    salud suerte y anarquia
    -no tememos a las ruinas por que llevamos un mundo nuevo en nuestros corazones
    -un desalojo otra okupacion
    -contra la violencia resistencia

    amigo | 15/05/2009, 22:41
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS