Administrar

«De la crisi del creixement a l'era postcapitalista. Com sortir de l'imaginari i el sistema de creixement?». Xerrada (demà dilluns!)

estelnegre | 26 Abril, 2009 05:01

«De la crisi del creixement a l'era postcapitalista. Com sortir de l'imaginari i el sistema de creixement?». Xerrada (demà dilluns!)

De la crisi a la transformació

Dilluns 27 (12 hores): Xerrada: «De la crisi del creixement a l'era postcapitalista. Com sortir de l'imaginari i el sistema de creixement?». Sala de Juntes de l'Edifici Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Xerrada a càrrec de Blai Dalmau i de Sara Marin, del «Col·lectiu Crisi» i del «Grup de Suport Enric Duran».

Blai Dalmau és activista de la Xarxa pel Decreixement, del Col·lectiu Crisi i del projecte Détourné. Especialment dedicat a la  producció i difusió de cultura crítica, adreçada cap a la transformació social. Autor d'assaigs com "L'aventura situacionista", "Sobre la misèria del treball i la seva possible superació" o "La nova era del decreixement i el projecte de la Democràcia Inclusiva", i realitzador d'assaigs audiovisuals com NO-VIDAEl CanviPrediccions per l'any 2012.

Sara Marin és activista de la Xarxa pel Decreixement i el Col·lectiu Crisi, especialment dedicada a la difusió d'alternatives al capitalisme i la sensibilització sobre la insostenibilitat del model sistèmic actual. Ha participat en la Marxa pel Decreixement que va recorre tot Catalunya en bicicleta durant dos mesos, de poble en poble, exposant i fent tallers sobre qüestions com la crisi energètica, la creació de diners, la construcció de contrapoder i l'economia contrahegemònica.

Us hi esperem!

Més informació:

De la crisi a la transformació. Cicle de xerrades i debats (24/28-04-09)

De la crisi a la transformació. Cicle de xerrades i debats (24/28-04-09)

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS