Administrar

Aturem el Genocidi a Gaza

estelnegre | 30 Desembre, 2008 09:15

Aturem el Genocidi a Gaza

El dia 27 de desembre l'exèrcit israelià ha iniciat bombardejos continus contra la població de Gaza assassinant a més de 350 persones, incloent-t’hi dones i nens, i ferint greument a més de 1000.Després de mantenir el setge de Gaza, durant molt de temps, privant al milió i mig d’habitants dels recursos més bàsics (aliments, medicaments combustible, corrent elèctric i fins i tot aigua potable) l’Estat d’Israel intensifica la seva política de genocidi contra la població civil palestina, de forma indiscriminada. Aquí en teniu cròniques de cooperants des de Gaza.

No han tardat els nombrosos manifestos i comunicats de solidaritat d'un bon nombre d'organitzacions, així com les primeres concentracions de protesta, exigint als governs internacionals que obliguin al govern d'Israel a aturar la masacre.

Aquest dilluns a Barcelona s'ha realitzat una concentració davant de la cambra de Comerç de Espanya i Israel, amb més de 1000 persones

Convocava associació d'amistat amb el poble Palestí, amb el suport de diverses entitats. També se n'ha fet una altra a Lleida. I per  dimarts 30D, almeny sabem d'aquestes dues: Concentració a Girona plaça del vi 20.00 hores. Concentració a València, plaça de la mare de deu. 19.00 hores. i Dissabte 3 de gener a Terrassa  a les 19h al Raval de Montserrat (davant l'Ajuntament). Entre les reivindicacions n'hi ha una de concreta per la Generalitat de Catalunya: que trenqui  els acords comercials amb Israel que s'estan promovent des dels departaments de Vicepresidència, i d'Innovació, Universitats i Empresa.

Més info: palestina.cat i Kaosenlared.net

Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS