Administrar

Abocament d'aigües fecals a la platja d'El Toro

estelnegre | 17 Agost, 2008 16:58

Abocaments d'aigües fecals a la platja d'El Toro
Aigües brutes

Des de l'Associació SOS Can Vairet fa gairebé més d'un any que estam denunciant que a la platja de El Toro s'estan produint des de fa temps aquests abocaments d'aigües fecals de forma descontralada,  però es fan al vespre o a primeres hores del matí quan no hi ha banyistes. Les aigües fecals van acompanyades d'una espuma com si fos sabó però són fecals i perjudicials i no es poden abocar a una platja on cada dia hi assisteixen banyistes de totes les edats.

Ara fa gairebé un any ho vàrem posar en coneixement de la Policia Local de Calvià, de l'IBANAT, de Calvià 2000, i de l'oposició del consistori calvianer sense que ningú hagi fet res en relació en aquest tema ja que s'han tornat a produir aquests abocaments. Divendres es va acordonar la zona però no es va obligar a desallotjar la platja i avui ja torna a estar oberta al públic. S'està posant en risc la salut dels banyistes que acudeixen a la platja sense que cap organisme competent informi als usuaris del que està passant ni tanqui la platja a l'ús públic fins que no s'arregli de forma definitiva el tema dels abocaments d'aigües fecals.

Des de l'Associació SOS Can Vairet reclamam que les administracions competents prenguin totes les mesures adequades perquè aquests abocaments d'aigües fecals a la platja de El Toro que és usada per milers de banyistes de totes les edats durant tot l'any no es torni a produir. Perquè cada vegada que denunciam els abocaments ens surten amb la mateixa cançó i donen la mateixa excusa una trencada puntual d'una canonada, i el temps passa i la solució no arriba posant en perill la salut dels usuaris de la platja.

L'Ajuntament de Calvià ha rebut 600 mil euros d'OCIBAR executora de la macroampliació de Port Adriano i els usuari de la platja de El Toro rebem les molèsties i brutors de l'ampliació i abocaments d'aigües fecals i el seu deteriorament constant. ¿No és hora que aquests doblers es destinin a millorar les condicions d'una platja que lluny d'obtenir cap millora reb cotínues desgràcies davant la inacció de la classe política i les administracions?

Volem més solucions i menys silencis!

Associació SOS Can Vairet

Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS