Administrar

Ahir van desallotjar l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca

estelnegre | 10 Febrer, 2008 06:23

Ahir van desallotjar l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca

Ateneu Llibertari Ses Coves

Ahir, dissabte 9 de febrer, a les 18.30 hores es va presentar a l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca una vintena de guàrdia civils amb una ordre de desallotjament. Han vingut quan en aquest centre s'estava realitzant un acte amb la qual cosa les més de 30 persones que havien acudit a la convocatòria han estat identificades i se'ls ha citat el dilluns a la caserna de la Guàrdia Civil d'Inca amb la imputació d'usurpació; els han recomanat que es presentin amb un advocat. És de suposar que la Guàrdia Civil ha aprofitat que es realitzava l'acte per a imputar el major nombre de gent possible. Als companys se'ls va permetre retirar els objectes que tenien dins del casal i que sapiguem no s'ha detingut ningú, només se'ls va retenir mentre s'escorcollava el recinte; van deixar marxar els qui es van lliurar de la imputació.

El motiu que ha donat la Guàrdia Civil pel desallotjament ha estat que l'amo ha posat una denúncia ja que la tercera planta de l'edifici està en obres i aquest és insegur, volent evitar així que ningú no es faci mal...

Quan sapiguem una mica més, especialment si hi ha concentracions de suport, ho difondrem.

Salut

Escriu-nos

Comentaris

  1. Sou un càncer social

    Sou autèntica purria. Feu apologia de l'ocupació, neo hippies de visa oro.... quin oi que feu! Per que no feis feina i qui vulgui fer una festeta la fa a ca seva enlloc de ROBAR als altres casa seva?

    Jo mateixa | 11/02/2008, 15:05
  2. Re: Ahir van desallotjar l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca

    Quina llàstima, cagontot, quina llàstima.

    Un desallotjament, una altra okupació! Envadant!

    quina llastima | 12/02/2008, 15:17
  3. A la del "càncer social"

    A veure capitalista, com a minim tingues respecte per la ideologia de s'altra gent i manera de viure,segur k amb altres paraules pots dir el mateix.
    Alla sempre la gent so passa bé i hi ha tantes cultures urbanes k s'encreuen alla k es meravellós.

    Mateu de Cabestany | 13/02/2008, 15:33
  4. cagondena

    Amb lo be k mo pas a s'ateneu! Anims gent.

    Maulet | 13/02/2008, 16:08
  5. Pel Mateu de Cabestany

    La pluralitat cultural es fantàstica.

    Pero ROBAR es un delicte, i per tant l'apropiació d'una casa que no es vostra és el mateix. Amb quin dret ho feis? No teniu vergonya... a sobre us queixeu quan us fan fora.

    Feu feina, pagueu hipoteca com tots i divertiu-vos a ca vostra o a espais publics... però no ocupeu la casa d'altres. Coneixeu el terme "propietat privada"

    A que no t'agradaria que et fotés el cotxe? La casa? La roba?

    Demagogs. Ni tan sols prediqueu amb l'exemple. Si tan idealistes sou, aneu a ajudar als pobres que realment ho necessiten

    Jo mateixa | 15/02/2008, 18:16
  6. lladres?

    ... i que ens haguem d'hipotecar 40 anys i quedar esclavitzats de per vida no és una altra forma de robatori?

    ... i que el banc i l'estat ens cobri uns interessos i uns impostos abusius per pagar la seva incompetència no és també una altra forma de robatori?

    .. i que ens diguin que l'IPC ha pujat un 4% quan en realitat ho ha fet més d'un 15% no és també una estafa?

    ... i que a més en lloc de pujar-nos un 4% que és el que diuen ells els sindicats que mamen de l'estat negociin un 2% de pujada salarial no és també un robatori?

    No ho acab de veure clar qui és el lladre. No ho acab de veure clar...

    Felanitxer | 18/02/2008, 16:01
  7. Si. Lladres. Tots

    És a dir que com que ens roben, hem de respondre robant (apropiació de allò que té amo).... sou els de "ojo por ojo" no? No... si la teoria està molt bé... per tant... me puc quedar casa teva, dels teus pares, i el teu cotxe i d'ells no? Es que a mi també em costa arribar a final de mes. Ara bé... redueixo despeses. I entre d'altres no consumeixo alcohol ni drogues. I estalvio tu!!! Ara ... si us ho apliqueu cap a una banda i l'altra... no està malament. Diga'm on he d'anar a viure d'ara endavant. A mi també m'agradaria viure del "cuento". Per cert que l'argument "i tu més" és força infantil. Com que l'estat roba, jo també. Com que tu me pegues, jo més. Com que ell fa renou, jo més. I despres us abandereu del diàleg. Però ni tan sols teniu arguments sòlids...

    Jo mateixa | 21/02/2008, 11:49
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS