Administrar

Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

estelnegre | 22 Gener, 2008 09:44

Bufetades de la policia a Sant Canut 2008 (revetlla de Palma)

Policia Local repressora

Una brutal intervenció policíaca tanca la revetlla de Sant Canut 2008

Les persones de Ciutat no tenim dret a gaudir de les festes municipals més enllà de la planificació administrativa. Un dispositiu mixt de policies locals i nacionals carrega amb gran contundència contra les assistents a la Revetlla alternativa de Sant Canut a la plaça de Sa Feixina, justificant-se en la feina dels encarregats de la neteja. Degut a l'actuació totalment desproporcionada, diverses persones resultaren ferides a causa dels cops de porra, de cascs i de l'ús de gasos lacrimògens.

Les persones agredides volem demanar explicacions a les autoritats municipals implicades en aquest assumpte. Per què les autoritats despleguen més de 80 agents antidisturbis amb l'excusa de la neteja només a la plaça de Sa Feixina? És necessari recórrer a la força bruta contra la ciutadania que gaudeix de les festes de Sant Sebastià?

Reivindicam la possibilitat de gaudir d'unes festes populars en espais públics sense la criminalització de les activitats no previstes per l'administració.

Per reforçar la comunicació d'aquesta actuació i ajudar a que arribi a quanta més gent millor, s'ha creat un compte de correu on dirigir versions dels fets, fotografies, vídeos o qualsevol altre material que pugui ser d'utilitat. El compte és santcanut08@gmail.com

Cartell de Sant Canut d'enguany

Crònica dels fets

El 19 de gener, a Palma es celebra la revetlla de Sant Sebastià, patró de Ciutat. La festa s'organitza entorn a algunes places del centre de la ciutat, on hi ha foguerons i concerts. Una d'aquestes places, des de fa més de 10 anys, es dedica a la revetlla alternativa de Sant Canut. Aquesta és la única plaça que no organitza directament l'ajuntament, sinó que hi ha un grup divers de persones que s'hi dediquen, sol·licitant el permís a les autoritats competents. Aquesta any, Son Canut s'ha celebrat a Sa Feixina, a diferència de les darreres edicions que s'havien situat a Ses Voltes, per lo que ja havia una intenció de treure-la del circuit de places del centre. Tot i així, la festa va ser un gran èxit amb la participació de molts de grups i de joves que gaudiren de la música i els foguerons.

Presentem ara la crònica del trist final de la revetlla d'enguany: cap a les 4:00 de la matinada, el concert es va acabar i algunes persones van començar a marxar cap a casa... hi havia molt d'ambient a la plaça, la gent estava contenta i comentaven la vetllada vora del foc. Encara sonaven tambors i no eren pocs els que ballaven. Algú va advertir de la presència d'un important dispositiu policíac a Via Argentina, però la gent seguia xerrant tranquil·la. De mica en mica, agents de la policia local de Palma van anar demanant a la gent que abandonés la plaça, que la festa ja havia acabat i havien de netejar. En aquests moments encara s'estava desmuntant l'equip de l'escenari... i la gent va pujar cap al fogueró que hi havia a la part central. Allà restaven encara unes 150 persones.

La policia va seguir fent pressió per fer-nos sortir, insistint que s'havia de netejar la plaça, però encara no havia arribat el servei de neteja i la gent s'ho prenia amb calma. Varen formar un doble cordó, el primer d'agents de la policia local i el segon amb policies nacionals... sumaven uns 80 agents (la policia anava amb proteccions d'antidisturbis, alguns amb el casc a la mà, però un segon grup duien tot l'equip sencer posat: casc, armadura...) que no convidava a la distensió de la situació. En un moment donat, un membre del cos de la policia local va perdre els nervis i va pegar un cop amb el seu casc a un al·lot que parlava amb ell, fent-li un trau a la cella. El policia no va voler identificar-se, ni cap dels seus companys va voler telefonar una ambulància tot i que aquell al·lot estava sagnant de valent.

Mentrestant, gran part de les persones no s'adonava encara del que estava passant. Els pocs que ho varen veure van seure's a terra per demanar, pacíficament, un canvi d'actitud dels agents i que ajudessin a la persona a qui havien agredit. La policia nacional va ser l'encarregada d'arrossegar els cossos de les assegudes, que deixaren el cos mort sense oposar resistència, fins a treure-les de la plaça. Ho feren amb violència, arrossegant el cos d'alguna companya per la plaça, insultant i pegant un cop de bota al cap d'un altre company.

En aquest punt, el cordó policíac d'antiavalots, equipat amb escuts, cascs i porres va començar a fer pressió sobre el grup de gent al voltant del foc, tot empenyent-les violentament amb els escuts. Entre elles, es trobaven algunes persones de l'organització a les que se'ls va donar el mateix tracte que a les demés, tot i que encara estaven desmuntant. La situació era tensa i varen començar alguns cops de porra a les primeres files, amb lo que tot es va disparar. El grup va haver de començar a córrer escales amunt, perseguits per una forta càrrega policíaca. Algunes persones van caure a terra, cegades per l'esprai antiagressions que usaven els municipals, i els agents les feren alçar-se a cops. Les persones que arribaven a la part de dalt de la plaça es topaven amb un segon cordó que impedia la sortida i que les ruixava amb esprai deixant-les cegues per una bona estona. Fins i tot fora de la plaça encara les van copejar i van fer córrer per Via Argentina i Passeig Mallorca amunt on el cordó va començar a retrocedir.

Moltes persones van resultar copejades o afectades pel líquid lacrimogen. Algunes ja han obtingut un part mèdic on s'informa del seu estat. Animem a totes aquelles persones que hagin quedat malmeses, acudeixin als centres hospitalaris per sol·licitar un part... Cal fer evident la brutalitat amb que va actuar el dispositiu policíac.

Escriu-nos

Comentaris

 1. Quina merda d'Ajuntament

  Això de l'actuació policiaca a San Canut fa pudor. En Grosske, Calvo i companyia han pixat fora de test. Quina merda d'Ajuntament!

  canutaire | 22/01/2008, 10:18
 2. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Jo hi era allà i penso que la polícia ha de pagar per la seva penosa actuació totalment desmesurada contra uns quants joves que només volien passar-s'ho bé. Vull animar a les persones que foren agredides a denunciar el fets!!

  Enric | 22/01/2008, 10:39
 3. Sant Canut

  Tot anava de meravella. Un festa amb bona musica, amb bons col·legues i també, per què no dir-lo amb bon "material". Tot el vespre sense cap tipus de vigilància policial. Per això teniem el permis de l´Ajuntament per a fer la festa de Sant Canut. Un pic a l´any ens deixam fer una festa amb llibertat, sense policia, on podem beuere i fumar el que vulguem.
  I tot això per a qué?????
  Perque arribin les 5 de la matinada i 60 policies amb material antidisturbis i ens treguin a la força?????
  Això no té sentit !!!

  lliure | 23/01/2008, 08:16
 4. porque?

  Porque no se fue la gente ante la solicitud policial de que la fiesta habia acabado.
  ABAJO LA ANARQUIA

  VECINO DE LA FAIXINA | 23/01/2008, 17:30
 5. Malas costumbres

  Lo que pasa que el ciudadano esta mal acostumbrado, piensa que la policia local es un adorno mas del ayuntamiento, y señores, la policia local es POLICIA, protegen al cuidadano y lo respeta y la POLICIA espera lo mismo de los ciudadano RESPETO, asi que señores, RESPETO que la policia local sabe lo que hace...
  ABAJO LA ANARQUIA

  MAMBANEGRA | 23/01/2008, 17:45
 6. Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Pero lo vuestro es increíble!!!
  Que os pensáis que vivíis sólos en este mundo?
  Temo tener que recordaros que formáis parte de una sociedad y el sustento de la misma se basa en un RESPETO mutuo entre todos los que la componen. La policia simplemente se limitó a asegurar un orden y respeto hacia el resto de vecinos.
  ABAJO LA ANARQUIA

  Vecino de la faixina 2 | 23/01/2008, 18:07
 7. sant canut 2008

  Jo vaig esser testimoni de lo que va passar a sa faixina. Sa policía local va estar més d´un hora avissant perqué es dessallotjas sa plaça i ni cas. es més, sa gent s´enfotía i feia befa dels agents i els tiraren botelles i pedres.Arribat un moment, es va produir la càrrega policial, la cual crec a de ser contundent.No es trata de jugar a conions, vos vàreu passar amb sa policía , idò brou. Ara no ploreu.

  biel gomila | 23/01/2008, 19:59
 8. SANT CANUT 2008

  Felicito la actuación policial, y como ciudadano de la ciudad de Palma les doy la mas sincera enorabuena.
  VIVA LA POLICÍA LOCAL Y QUE QUEDE CLARO NO SON MUNICIPALETS.
  ABAJO LA ANARQUIA

  TIÀ | 23/01/2008, 21:21
 9. SANT CANUT 2008

  Felicito la actuación policial, y como ciudadano de la ciudad de Palma les doy la mas sincera enorabuena.
  VIVA LA POLICÍA LOCAL Y QUE QUEDE CLARO NO SON MUNICIPALETS.
  ABAJO LA ANARQUIA

  TIÀ | 23/01/2008, 21:21
 10. SANT CANUT 2008

  No teniu cap raò en bramar ara, jo també hi era i quant la poli va avissar jo ja me vaig fer enfora, quant vaig veure que se possaven els cascs més enfora encara, quany començareu a tirar-lis botelles vareu destapar la capsa dels trons. I ara plorau pels cops rebuts? Qué esperàveu que tirassin floretes? Que repartissin abraçades com els teletubbies? Hala ves!

  Tià 2 | 23/01/2008, 23:41
 11. Sant Canut 2008

  El sistema de la policia esta bien pensado, por que a diferencia de lo que creen algunos incivicos por llamarlos de alguna manera. pues eso que esta pensado para que despues no hayan cierto espavilados que digan, es que no avisaron!! Solo querian darnos con sus porras!!. Pues no señores, quereis videos, pues pedirselos a la poli que ellos si que lo graban. Por si las moscas, otra cosa, antes de una carga policial se efectuan una erie de visos que si no voy mal son como 15 y despues no hay excusa que valga. Y por que no decirlo, estan sedientos de leña, estas cosas solo pasan una vez al año. Ale pues el año que viene, cuando los veais ponerse los cascos. Pa casa o a tomar pol saco, Pero dejar a los vecinos descansar.

  Paco | 24/01/2008, 01:40
 12. Estoy de acuerdo con Tià

  Yo también le doy la enhorabuena a la Policía, estos vándalos lo único que demuestran es que no tienen civismo ni verguenza, ni ellos ni el "político" que les permite hacer eso en un lugar público favoreciendo el consumo y tráfico de drogas, para que tenga que ser luego la policía la que se juegue la jeta arreglando el asunto.

  Indignado | 24/01/2008, 09:38
 13. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  VIVA LA POLICÍA LOCAL

  HURACAN035 | 24/01/2008, 12:49
 14. Sant Canut 2008

  Bien por la policía de Palma, avisaron que desalojaran por las buenas,al cual se negaron y ademas les tiran piedras.Leña al manzano. La poli està para poner orden.A VER SI SE ENTERAN.

  Helen | 24/01/2008, 17:49
 15. Sant Canut 2008

  !!!!!!!!!!BRAVO POR LA POLICIA LOCAL DE PALMA !!!!!!!!!!!!!!!
  YA ERA HORA DE PONER A ESTOS SINVERGUENZAS DROGADICTOS EN SU SITIO. RESPETO Y SOLO RESPETO. Y AHORA QUE DE CUENTAS EL SR. GROSSKE Y QUE SE LLEVE LA FIESTA ALTERNATIVA AL GALLINERO DE SU FINCA ILEGAL...... A VER QUE LE PARECE...

  MARI PURI | 24/01/2008, 20:31
 16. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Artículo 368 del Código Penal.
  Los que ejecuten actos de cultivo, elaboración o tráfico, o de otro modo promuevan, favorezcan o faciliten el consumo ilegal de drogas tóxicas, estupefacientes o sustancias psicotrópicas, o las posean con aquellos fines, serán castigados con las penas de prisión de tres a nueve años y multa del tanto al triplo del valor de la droga objeto del delito si se tratare de sustancias o productos que causen grave daño a la salud, y de prisión de uno a tres años y multa del tanto al duplo en los demás casos.
  ¿Quién promovió, favoreció o facilitó el consumo ilegal de drogas en San Canut? ...

  Fiscal del distrito | 24/01/2008, 21:00
 17. san canut

  porke piden desalojo en la faixina para limpiar si toda palma estava el doble de sucia?alguien vio la plaza españa?o cualkiera de las otras? no jodais anda, la policia no tiene derecho a venir con su armamento de mierda a jodernos la fiesta.
  por cierto eso de respeto y tal, lo de "sinverguenzas de mierda drogadictos.." nen tira pa tu casa q ni puta idea de lo k signifika respeto

  el mio | 24/01/2008, 21:01
 18. ahora vas y...

  yo respeto al que respeta, y al que no lo hace que le den, y que le den fuerte.

  Si os parece os pone el Ayto el año que viene una hoguera del quince, una mesa de 20 mts a rebosar de porros y calimocho y unas banderitas negras que pongan bien grande anarkia.....

  anda a cagar! Que viva la policia y los palos que os dieron, q fueron pocos.

  bianchi | 24/01/2008, 21:40
 19. Leña al mono

  Poca caña os dieron si aún podeis escribir...
  Gentuza como vosotros que no entendeis lo que es el respeto mutuo, solo aprende a base de palos (como los animales, por cierto)
  Ahora llorais y pedis responsabilidades??
  Y quien es el responsable de tirar la primera piedra??
  Ahora habeis aprendido la lección (claro que el ser humano, es el único capaz de tropezar dos veces en la misma porra)
  Pues eso... Ahora vas y lo cascas

  Psichokiller | 24/01/2008, 23:07
 20. Dues cartes i un vídeo sobre «Sant Canut 2008»

  Dues cartes i un vídeo sobre «Sant Canut 2008»

 21. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Putes FORASTERS de merda, fora de la nostra illa castellanots de merda! que cony heu de anar a saber vosaltres del que va passar? A vosaltres PUTES FEIXISTES PEPEROS vos haurien de afusellar a tots un darrera l'altre, així podriem viure en pau d'una vegada sense escòria espanyola i pacorros com vosaltres a aquesta illa!

  Qualque_dia_morireu | 25/01/2008, 20:39
 22. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Ben dit tío, haurem de començar a cremar audis A3 i Saxo's d'aquesta puta gentussa que fa pudor a espanyol. Mort als pperos!!

  FociFum | 25/01/2008, 20:42
 23. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Llegeint els dos comentàris damunt aquest.... Mare meva, més raons lis donau per prohibir festes que organitzeu, perque no surtin als programes oficials de festes, per que vos demanin amb els cascs i escuts que desallotjeu la plaça en acabar. I vos queixau de discriminació?... Enga ya!
  Amb comentaris com aquets me feis empagair, a mi i a molts d'altres que se senten tant d'aquí com vosaltres. Crec que hi ha una illa deshabitada al mig del mediterràni, perque no hi anau tots els que pensau igual i fundau allà una nova comunitat. Segur que allà no hi ha A3 ni Saxo, saps que hi estareu de tranquils... i nosaltres també. Tarats!

  Tià 2 | 25/01/2008, 23:34
 24. Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Putes fascistes de merda!!
  Si no hi esteu d´acord amb la societat i amb les seves normes....perquè no aneu al mig del camp a viure? Com els animals (que per cert son més civilitzats que vosaltres).
  Si demaneu respecte començau vosaltres a respectar als altres. Visca la Policia!!

  Tormento | 26/01/2008, 05:56
 25. Para el 21 y el gilipollas del 22

  Lo pondre en castellano porque veo que te jode mas..
  Veo que te sientes invadido, cuanto odio sale de tu boca, eso de forasters... ya esta pasado de moda chaval (que entenderas tu de modas si aun no has salido del cascaron y no creo que salgas si no es a base de porra) ahora ya no hay forasters, ahora hay mucho mas, y no solo aqui tontorron, en cualquier ciudad o pueblo de ESPAÑA, hay lo mismo que aqui, y si no te va bien ya sabes, te haces un porro del tamaño de un llaut y te piras mar adentro, asi le daras una satisfaccion a esta sociedad que no admites.

  Como me alegro de los palos que te dieron los policias del psoe (que no te enteras).

  Hala chaval aqui te dejo esto, un apoyo grande a la policia que ha de bregar con pringaos como tu, con sus porros, sus tambores y sus calimochos.

  HASTA NUNCA O HASTA EL AÑO QUE VIENE (jeje)y lo de fusilar, estas loco??, te quejas de dos porrazos y hablas de fusilar¿? A tu puta madre tendrian que fusilar.

  grosky | 26/01/2008, 08:26
 26. para el 21 y el tonto del 22

  Los porros y los calimochos os han dejado bastate mal, por que la cantidad de tonterias que salen de esa cabeza, por decir algo, es alucinante. Un poco mas de porra no os iría mal. Encima catalanistas, no teneis integridad.....mirad vuestro DNI, pone ESPAÑA....

  VIVA LA POLICIA LOCAL.....

  MARI PURI | 26/01/2008, 10:32
 27. Vergonya

  Estic avergonyit de pertànyer a un poble on hi ha gent que és capaç de vessar tant d’odi vers els "diferents". Us record que la nostra cultura és fruït d’una història plena d’interrelacions de diverses cultures (fenicis, grecs, romans, àrabs, catalans...), no som fruit d’una raça pura i superior. Està be això de defensar la nostra identitat i que es respecti la nostra cultura, però si la "nostra" cultura és la dels intransigents, m’empegueeix de formar-ne part.
  Crec que aquestes idees d’odi són més pròpies dels “feixistes” que tant odieu que de gent que s’autoproclama progresista.

  Tomeu | 26/01/2008, 10:39
 28. a llorar al hospital......

  ...y os manifestais para protestar por la actuación policial.... PORRA, es la palabra que debeis tener presente.

  FORÇA MALLORCA Y VIVA LA UII

  LLONGUET | 26/01/2008, 10:54
 29. Muy bueno el video de youtube

  Muy significativo el video de youtube. Yo sólo he oido gritos de "hijos de puta" hacia los policias y botellas de cristal que se rompian. Creo que las cosas no son siempre como se cuentan, posiblemente hay otras formas de verlo... o no!

  Pepe | 26/01/2008, 10:57
 30. SANT CANUT 2008

  Después de leer los comentarios número 21 y 22, no me queda más remedio que dar un leve rapapolvo a la policía local de palma. ¿ cómo no dieron más fuerte ustedes a estos dos tarados? si no les dejas hacer lo que quieren ( fumar porros y emborracharse) todos los demás somos unos fascistas.Si les dejas, se creen que viven en los "pastissos catalans" con el cuelgue que llevan y los demás somos unos invasores españoles. yo me pregunto ¿ quienes son los antisociales, a los cuales les falta varias " aguas de abril" ?.

  mariangeles | 26/01/2008, 11:53
 31. Informació/Información

  Mem si posam un poc d´ordre en aquest "fórum" si es pot dir així:

  1. La manifestació reclama explicacions del que va passar a sSant Sebastià a la Plaça de Sa Feixina.

  2. La manifestació serà un acte PACÍFIC, si teniu ganes d´afusellar gent no vengueu a rebentar l´acte.

  3. Es defensen els drets ciutadans de gaudir de les festes LEGALS i a no tenir cap por a les forces d´Ordre i Seguretat de la nostra Illa.

  A títol personal voldría afegir que les persones que han penjat els seus comentaris aquí tenen tot el dret a opinar, però que hi ha opinions que fan pudor d´intolerància, garrulisme i al feixisme més ranci per les dues bandes. Per favor, a mem si superam segons quines idees i actituds i aprenem a conviure i a solidaritzar-mos.

  Convocant | 26/01/2008, 16:03
 32. DATA DE LA CONCENTRACIÓ

  La concentració PACÍFICA es durà a terme el pròxim Dimarts 29 de gener a la plaça de Cort.

  Murcians_per_tot | 26/01/2008, 16:14
 33. Concentración? A palos

  Iba a poner que por muchos palos que os dieran se quedaron cortos, pero veo que ya hay mucha gente que piensa igual que yo. Por cierto, escribo en castellano porque jode más a estos analfabetos, puc escriure en català, però sé que dona més pel cul que ho faci en l'espanyol que usem en l'imperi.
  Realmente me parto de risa cada vez que leo vuestros lamentos de gatito abandonado. Si no sabeis respetar la autoridad que representa la Policía teneis que aprender a respetar la solidez que representan sus defensas (o porras, como las llamais vosotros). Queda bastante claro que os importa una mierda que los vecinos tengan que descansar, o que la gente que pase cerca lo haga con miedo porque llevais unas pintas de sucios, asquerosos y zarrapastrosos que tiran de espalda. Pensais que podeis vacilar al Policía que os pide (repito: os pide) que desalojeis el lugar; luego pensais que podeis lanzar objetos a los otros Policias Locales (los de negro con el casco y escudo); luego pensais que aunque corran no os darán con la defensa en la cabeza... luego ya no pensais, sólo llorais como niños tontos consentidos intentando tapar la herida (jur, jur, jur...)
  Desde aquí me gustaría pediros una cosa: la próxima vez actuad igual que esta, es genial correr detrás vuestra y marcaros la espalda para que parezcais cebras.
  Un besito para todos los ciudadanos que lean esto.

  Aina Alopecia | 26/01/2008, 17:06
 34. DGT

  Bailar
  Beber
  Cantar
  Fumar
  Saltar
  Gritar
  Vacilar
  Chillar
  Lanzar cosas
  Correr
  Recibir...

  No caminar
  No hablar
  No beber
  No dejar de sangrar

  Si haces el tonto sabes a lo que te expones...

  DGT
  Dales Garrote a Todos

  DGT | 26/01/2008, 17:10
 35. guardad las ip de estos comentarios

  Pido a quie lleve este blog que guarde bien las IP de los comentarios que se estan vertiendo. Hay alguna investigacion en marcha de lo ocurrido en sant canut y si se demuestra que que estas burradas fascistoides las estan escribiendo los mismos que dieron los palos estariamos hablando de atentado de la ultraderecha y no de simple carga policial.

  stopfascism | 26/01/2008, 17:50
 36. YOOHOO

  Yo no soy Policía Local de Palma, pero me voy a pasar por la manifa a soltar cuatro guallas...
  Sois unos sinvergüenzas, perracos y demagogos.
  No sois capaces de razonar, os creeis siempre en posesión de la verdad absoluta, con todos los derechos y ninguna obligación.
  Más palos os mereceis... y no solo de la Policía...del pueblo tmb.
  Ahora vendeis una concentración pacífica, pero cuando la Policía no os permita hacer lo que os sale de la puta polla, vais a empezar a llamarles hijos de puta y demás como la otra vez.
  VIVA LA POLICÍA LOCAL... con dos cojonazos!!

  HURACAN035 | 27/01/2008, 07:19
 37. Si tu papá es hotelero

  Si tanto os molan las ostias, el Imperio y estas cosillas fachas que no hacen sino dar la razón a cualquier otra persona con dos dedos de frente, ¿Porqué no vais al Valle a fornicaros la calavera de Franco y de paso os enterráis con él? Rezad para que sigamos haciendo sentadas pacíficas, subnormales de mierda.

  ÑEK | 27/01/2008, 14:17
 38. para el 35

  Muchacho,apaga el canuto y deja el calimocho que se te está derritiendo la neurona que te queda en el cerebro...
  ¿Qué quieres decir con eso....? que si los que han escrito los comentarios 21 y 22, son los mismos que recibieron los palos, estariamos hablando de apología del terrorismo en lugar de una simple desobediencia a la autoridad ??,¿o solo cuenta para los otros......?

  Cobra | 27/01/2008, 20:05
 39. Cuanto fantasma suelto

  Que vergüenza me da leer los comentarios de todos estos niñatos... En el video de youtube se oyen claramente los insultos y los lanzamientos de botellas ¿quien provocaba a quien?

  Me alegro muchisimo de la actuacion de los compañeros de la Policia Local de Palma. Mi más sincera enhorabuena por vuestra actuación y por demostrar que se acabó el ir de gallitos con la policia. Sí amigos, la Policía Local es tan policia como el resto, lástima que hagan falta actuaciones como esta para que os deis cuenta. Ah, y que sepais que cuando haya policia autonómica se seguirá actuando de la misma forma, así que ya podéis ir olvidando el tema de PPeros, Fascistas y demás... somos tan mallorquines (o más) que vosotros, pero bastante más civilizados.

  nosfe | 27/01/2008, 22:23
 40. al 38

  NO, chaval, no lo entiendes, lo que digo es que si se demuestra que detras del cuerpo de intervencion rapida de la policia local hay un grupo de nazis capaces de escribir estas fascistadas y que aprovechan su uniforme para arreglar cuentas con los que llamn hippis,sucios o anarkas, hablariamos de atentado de la ultraderecha.

  stopfascism | 28/01/2008, 10:02
 41. Atentado?

  Atentado es lo que hicisteis vosotros, empazando por consumir sustancias ilegales enla via publica, lo cual esta penado por la ley 1/92 que seguro que algunos ya conoceis... por que os han rascado los bolsillos con ella. O una desobediencia grave, atentado y falta al debido respeto a un agente de la autoridad. Cuantas cosas, Vandalismo, alteracion del orden publico. Suma y sigue. Investigar, investigar, y si alguno quiere mi IP que la pille, Si no me escondo. Soy policia y no de Palma, anq nada me hubiese gustado mas que estar ahi, con los compañeros dandoles mi apoyo y a vosotros mi educacion. Ya que teneis poca, a fumar a casa, y si no iros a cuba a ver que os pasa por fumar en la calley vacilar a la poli. Un wuantanamo para gente como vosotros, sinvergüenzas eso es lo que sois. Que no respetais nada, ni a nadie. Y desues de este desahogo, mandaros a tdos a la real mierda. Si a la real asi no os quejais. Y ya podeis contestarme y decirme lo que querais. No voy a mirarlo, por que? pues por que es mas de lo mismo. AH y el martes nos vemos, quiero verlo en primer plano, y yo si que llevarela camara, a ver si es cierto eso de manifestacion pacifica..........ah y mi video si que lo tendra la poli. un Saludos a todos.

  Un foraster | 28/01/2008, 11:27
 42. Més repercussions sobre «Sant Canut»

  Sant Canut 2008

  Surten les flors als ametllers de Mallorca. Altre cop, la bellesa omple l'illa que fins ara havia lluït una tranquil·litat i manera de ser i fer del poble que l'habita única i irrepetible.

  La màxima expressió de l'alegria d'un poble és la seva festa, i a Mallorca, foguerons, berbenes i revetlles en són peça indiscutible, indefugible. Però vet t'ho aquí que aquest any la nit a Ciutat va patir un fort trasbals. Ai Sant Canut, t'han ben fotut. San Canut de la pitjor manera va ser netejat. Però qui us hi havia convidat? Qui té la potestat d'aturar la calmada festa d'un poble i de la seva ciutadania?

  No caiguem en temptacions, diguem no a les provocacions i incitacions. Perquè hi ha molt en joc. Avui els foguerons, i demà? Una manera de viure i fer festa que és de tothom i particular d'aquest petit immens redol de Mallorca. Festa viscuda al carrer, compartida i única.

  No més trasbalsos, no més excessos. Deixeu créixer sense tremolors i negrors, els ametllers i les seves flors. Es pot sacsejar l'arbre i li cauran les flors, però el tronc seguirà allí. Que ja sabem que el calmat i blau cristal·lí del mar es pot encrespar i enfadar. Però no ens altereu el nostre caràcter, el nostre ànim que és part del nostre patrimoni. Deixeu-nos viure la festa en pau

  Lluís Fita Borrell

  (Diario de Mallorca, 26-01-08)

  ***

  Final de Revetla a sa Faixina i desinformació

  Durant els darrers dies s'ha parlat molt als mitjans de comunicació locals sobre el programa de les festes de Sant Sebastià. Hem pogut escoltar l'esgotador ventall de crítiques i alabances, cercant la polèmica en coses tan absurdes com qui signava els programes. Però poc o res s'ha dit del final de festa de sa revetlla a la plaça de sa Feixina.

  Entre tots els fets que s'han discutit aquests dies, entre totes les medalles que s'han penjat els responsables de festes i els de seguretat ciutadana, ningú s'ha atrevit a comentar perquè les autoritats municipals varen enviar més d'un centenar d'efectius policials antidisturbis a la plaça de sa Faixina on es celebrava la revetlla alternativa de Sant Canut. Tampoc ens expliquen perquè aquests policies entraren amenaçant a la plaça als 10 minuts d'acabar el concert, sense donar ni temps a l'organització a acabar de desmuntar i als participants a apurar les darreres copes vora el foguerons i despedir-se.

  No es pot entendre com aquests policies tan ben armats i tan professionals a la primera queixa d'un dels participants de la festa, responguessin amb un cop de casc que el va deixar estès a terra sagnant amb la cella xapada. No podem avenir-nos de que no ens volguessin donar el seu número de placa tal i com manen les lleis i de que es neguessin a telefonar una ambulància. I resulta inadmissible que decidissin carregar sobre un grup de gent que sense saber ben bé el que passava seguia ballant al voltant d'uns tambors. I absolutament incomprensible que bloquegessin la sortida de la plaça amb un altre cordó per acorralar la gent que fugia. I que seguissin pegant a la gent quan queia al terra.

  Què esperaven els responsables municipals amb aquesta acció? Enviar un centenar de policies armats a una festa popular, no és precisament una acció que doni seguretat ciutadana. El fet d'enviar-los és en si mateix un acte violent, agressiu. desproporcionat, provocatiu i innecessari. Sols cap pensar que pretenien marginalitzar una festa fora de programa, ofegar una iniciativa dels ciutadans que es sosté any rera any.

  Tota la ciutadania necessita que es doni ressò d'aquest fet, que l'actuació de les autoritats municipals i de la policia siguin explicades i que es prenguin les mesures necessàries per que això no torni a succeir.

  Sebastià March Llull

  (Diario de Mallorca, 26-01-08)

  ***

  La policia municipal de Palma

  L'estat espanyol va viure fa uns anys una involució democràtica molt important. Eren els anys de majoria absoluta del PP. Els anys del caudillín Aznar i del seu estat de dret.es, uns anys en què l'actual aspirant a president del govern espanyol, Mariano Rajoy, era ministre de l'Interior. Aquells anys marquen un gir decisiu en el procés de recuperació democràtica que vivien uns territoris marcats per quaranta anys de règim dictatorial i per una evolució d'aquest cap a formes democràtiques sense que hi hagués, entremig, una ruptura amb el passat.

  Sense que hi hagués cap depuració de les responsabilitats dels col·laboradors amb la dictadura feixista. Els qui amb en Franco viu havien estat polítics, jutges, policies, torturadors i militars, amb en Franco mort continuaren exercint les seves tasques. És al màxim que saberen arribar les generacions que ens han precedit: una democràcia imperfecta, amb llacunes i sense enterrar el passat. I com que el passat no estava enterrat, amb l'exmilitant de Falange José María Aznar de president del govern espanyol, el passat va tornar. I em tem que no se n'ha acabat d'anar mai.

  La passada matinada del 20 de gener, als peus d'un monument a aquell passat, a la plaça de sa Feixina, ocorregueren uns fets molt greus. Una sèrie de joves resultaren ferits a causa de la intervenció de les policies palmesana i espanyola. Diversos participants a la festa de Sant Canut, organitzada cada any per sectors alternatius de Palma coincidint amb la revetla de Sant Sebastià, han denunciat la càrrega policial, que se saldà amb diversos ferits i que va cloure una vetlada que havia estat animada i pacífica. La festa, amb més de deu anys de trajectòria, no havia registrat mai cap tipus d'incident.

  Segons diversos testimonis amb els quals he pogut parlar, tot va començar quan, una vegada acabat el concert, els policies municipals varen demanar als presents que es dispersassin perquè els equips de neteja poguessin fer la seva feina. Tot això passava a les quatre de la nit, quan encara s'estava desmuntant l'equip de so del concert. Segons aquesta gent, un moment donat, i sense cap motiu aparent, la policia municipal va començar a envestir de manera violenta contra els presents, inclosos els organitzadors del concert, que varen fer resistència pacífica. A causa de l'actuació policíaca, diverses persones resultaren ferides pels cops de porra, de cascs i per l'ús de gasos lacrimògens.

  Crec que els fets, sumats a altres precedents que, de moment, no detallarem, ens duen a demanar als responsables polítics de l'Ajuntament de Palma tres actuacions. La primera, que obrin una investigació per aclarir els fets i la cronologia dels mateixos. La segona, que tractin els fets amb la importància i celeritat que requereixen, a partir del fet que hi ha persones amb ferides importants, i que donin una explicació pública d'allò que ocorregué exactament.

  La tercera, que reflexionin i investiguin seriosament si entre els comandaments de la Policia Municipal hi ha qualcú que té interès a crear conflictes i a fer quedar malament la institució que presideix (cal pensar que a desgrat de la persona o persones en qüestió) la senyora Aina Calvo. La democràcia no és una planta silvestre, necessita que la reguin i en tenguin cura, si no, a poc a poc s'esllangueix i arriba un dia que ja no hi és. I mai ningú ha dit que preservar-la sigui fàcil.

  Tomeu Martí

  (Diari de Balears, 26-01-08)

  ***

  Es necesario evitar sucesos como los de Sa Faixina en Sant Sebastià

  Sin datos para valorar si fue correcta o no la intervención de la Policía Local al finalizar la «revetla» alternativa de «Sant Canut» que tuvo lugar la noche del 19 de enero en sa Faixina, lo cierto es que es necesario evitar que tengan lugar incidentes de este tipo. En un noche de fiesta, en la que hay cierta euforia juvenil, cabe extremar la prudencia y sólo actual policialmente cuando se absolutamente necesario. Las intervenciones desproporcionadas puede ser a menudo contraproducentes.

  La Galería

  (Ultima Hora, 27-01-08)

  ***

  Què va passar a la revetla?

  Sobre els fets de la revetla de Son Canut, i en opinió d'un ciutadà que en va patir les conseqüències, hi ha varis motius per a restar perplexe i demanar explicacions coherents a les persones responsables de l'ajuntament o del cos de policia.

  En primer lloc, per quin motiu és necessari enviar agents antiavalots per a assegurar la neteja d'una plaça? I, assumint que això ha estat així: no se'ls suposa una formació i unes habilitats per a conduir la situació sense haver d'arribar a mostrar els seus equipaments? Les reaccions que suscita la presència d'un nombre tant elevat d'agents en un grup de persones que gaudeixen d'un final de festa major són massa evidents... quin motiu hi ha al darrera d'enviar agents antiavalots a Sa Feixina?

  Igualment greu em sembla el poc ressò mediàtic que ha originat la desmesurada actuació policial del dissabte... ressò que, per altra banda, s'ha basat en tòpics i en explicacions no massa coherents justificant la professionalitat del cos de la policia. Cal una versió lògica i coherent de la història en boca del responsable de la policia, del regidor responsable, de la batllessa. Una versió que, em sap greu, no podrà mai justificar l'actuació policial.

  Es fa necessària una explicació pública, exposant els fets i la seva justificació i un compromís de que això no es tornarà a repetir. Les persones que treballen en l'administració pública no cobren el seu sou per assegurar que, una vegada acabada la programació oficial d'unes festes municipals, tota la ciutadania abandoni el carrer i, o bé torni a casa a dormir, o bé acudeixi als espais privats que converteixen l'oci en un moment de consum més.

  Gràcies per la seva atenció i espero que hagin passat unes bones festes de Sant Sebastià... no totes podem dir el mateix.

  Xavier Moyà Melero

  (Diario de Mallorca, 27-01-08)

  ***

  Indignació

  Aquesta és la paraula que em ve al cap després de que em fos explicada l'actuació de les forces públiques, locals i nacionals, al final de la festa de Sant Sebastià a la Feixina.

  Jo pertany a un grup d'edat en el que ja coejaven actuacions semblants a n'aquesta, qualcuna encara la vaig agafar. Estic apunt de fer 49 anys. Em costa molt pensar que ara, en un estat democràtic, amb un govern socialista al cap de l'Ajuntament i del Parlament, actes com aquest puguin produir-se. Mai s'havien fet preparacions psicològiques tan importants als serveis policials, com per que no poguessin utilitzar altres mitjans, si hagués estat necessari, per a convèncer la gent de que anés abandonant la plaça per motius de neteja. Aquesta és la raó, aparentment, per la qual es va iniciar l'enfrontament.

  A n'aquesta plaça hi havia gent de tota edat. Usar la força d'aquesta manera per uns estaments que, no ho oblidem, estan per a defensar-nos, fa molt de mal en aquest moment tant fràgil que la democràcia està vivint. Jo som una contribuent i, no puc evitar pensar, que no vull que els meus diners s'utilitzin per dotar d'aquesta mena de formació a qui està obligat a oferir seguretat per a mi i per a les persones que puguin decidir, a un moment donat, assistir a una festa alternativa de la revetlla de Sant Sebastià, que per altre part fa ja un grapat d'anys que s'organitza. He esperat quasi bé una setmana a escriure tot això per dues raons. Una, tranquil·litzar-me. L'altre, veure quin ressò es feia en els mitjans sobre el tema. Em sento estafada i trista, molt trista.

  Mª Apolonia Melero

  (Diario de Mallorca, 28-01-08)

 43. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Un agent del MOSSOS D'ESQUADRA vol felicitar a la policia local per la magnifica actuació!!!! Visca la policia i fora el guarros!!!!

  Niño | 28/01/2008, 14:43
 44. policias de mallorca

  que corra el mensaje please, asi en castellano, o foraster, como querais, venid a ver la manifa que esta gente ha convocado, que no sean mas que los del lado bueno, dicen que seran mas de 400 ¿?¿?¿? madre mia.

  ¿que pretenden?

  bah | 28/01/2008, 16:11
 45. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Tu vine.. que tenim ganes de veure't la cara...

  RIP | 28/01/2008, 19:47
 46. san canuto

  Cuando vuestros padres no se preocuparon de vuestra educación, el resto de ciudadanos padecemos las consecuencias.

  juez justo | 28/01/2008, 21:17
 47. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  A que hora es?

  ASP | 28/01/2008, 21:19
 48. HORA DE LA MANIFESTACIÓN

  19:00h en la Plaza de Cort; recordemos que su fin es pacífico y sólo pretende una explicación de lo sucedido, aunque no sé el todo "supereducado" que usará la xica a la que le desviaron la columna, o el "terrorista" al que de buenas a primeras y sin ninguna razón le partieron la ceja. Alomejor están un poco cabreados, pero como sólo son unos guarros, eh señores de la Feixina? El año que viene poco dormiréis cancamusos

  ... | 28/01/2008, 22:53
 49. el que avisa no es traidor

  Creo que la actuación policial fue correctísima.
  La Unidad de Intervención Inmediata y La Policia Nacional o mejor dicho Española, apareció en la plaza de Sa Faixina, al dar aviso Emaya pues no podia limpiar dicha plaza debio a que un grupo de gente se oponía a abandonarla. Antes de la famosa carga, la policia avisó durante mucho tiempo y la contestación de este grupo de gente fue la provocación.El que avisa no es traidor. ¿Cual fué la parte que ustedes no entendierón?.
  Me parece indignante que un Ayto. de permiso para que estos individuos quieran ahora pedir explicaciones.
  Mi libertad empieza donde termina la suya, creo que ustedes eso todavía no lo entienden

  mari puri [reenviada des d'altra notícia] | 29/01/2008, 05:58
 50. san canut

  mira, la mitad no teneis ni puta idea de lo que paso ahi y al chaval que le habrieron la ceja era mi amigo y justifico que fue con un escudo y sin mediar palabra((tengo fotos)) soy de aki de toda la vida y siempre me e ocupado de trabajar, cumplir mis pagos y cumplir,(como cualquier ciudadano, sea de donde sea) y lo de san canut no tubo color con nada visto asta el momento y pude entender porque la gente que veia por la tele recibia palizas contras los antidisturbios en madrid, bcn etc a lo largo de mi vida.
  weno digamos que en san canut encontre la razon, una salvajada de atake a chavales, y para la gente que dice que avisaron tanto...estubisteis ahi?? me parece que no, porque despues de que dieranm la noticia un compañero que se hacerco a dialogar con los brazos bajados fue agredido antes de que pudiera decir ni media palabra, sabes que? cada vez confio menos en la justicia, a no ser que pueda ver con mis ojos como ese hijo de la gran put* se le impone una sancion por salvaje

  libertad para todos igual
  estado policial

  promi | 29/01/2008, 10:15
 51. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Després de llegir tot lo que aquí s'ha escrit només pu dir una cosa:
  Estic molt empenedit d'haver escrit res a aquest forum ja que entre tots hem donat peu a molts de intolerants i gent de poc seny a dir animalades, si pogués ho esborraría tot, aixó ha deixat de ser seriós per convertir-se en un pati d'escola.
  L'opinió del moderador (31) em sembla la més sensata, encara que pugui no compartir les seves idees, una cosa es l'opinió que un pugui tenir i que tots tenim dret a manifestar i altre molt diferent l'ofensa i el despreci.
  Au idó, vos deix barallant-vos, que vos faci profit!

  Tià 2 | 29/01/2008, 11:09
 52. Antidesordres

  Unitats d'intervenció al poder!!! GRS, UIP BRIMO, ARRO, BM (Ertzaintza), UII, grup de la Foral... CAÑA AL MONO!!!!!!!
  VISCA LA POLI I L'ORDRE!!!

  320 | 29/01/2008, 14:32
 53. Per a 51

  L'opinió 31 no és de cap moderador. Aquesta entrada no te moderador.
  Salut!

  Ateneu Llibertari Estel Negre | 29/01/2008, 15:56
 54. EL 31

  l´opinió del 31 ès la meva: un convovant de la concentració. que per cert ha estat un èxit rotund i la gent ha estat correctíssima i s´ho ha passat bé amb la batucada. Insisteixo en el fet de superar segons quines postures d´aquest fórum, de les dues bandes i que per opinar primer s´informi una mica la persona i decideixi que li sembla més versemblant. Demà a les 10:40 hi haurà un cara a cara a la IB3 que crec que ès digne de veure pels interessats en l´esdeveniment.

  Convocant | 29/01/2008, 21:40
 55. san canuto de los warros

  jajajaaj lo que me rio leyendo este foro, també puc escriure en català, però como he llegit més amunt prefereix en ESPAÑOL per fotre.....
  Los warros de san canuto lo que os pasa es que confundis el derecho con el libertinaje, la próxima vez haced la fiesta en el gallinero chalet del groske en sencelles, seguro que os deja tiene pinta que en su juventud era uno de vosotros, y a los nacionalista de esquerra jo vos agafaria i vos aficaria pel cul una bona porra de policia, segurament després anireu a plorar a Carod Rovira, ohhhhh.
  Seguramente sois niños de papa que os gastais el dinero en porritos y os creis lo más pq vais a la UIB, voy a tener que hacer un plan de pensiones porque con lo que viene y lo que ya tenemos, me parece que no voy a cobrar jubilación, ala a trabajar que es lo que os hace falta vagos...............
  Me hubiera gustado estar hay, seguro que los videos que poneis están recortados y sólo mostráis lo que os interesa interesa.
  Viva ESPAÑA y arriba la POLICÍA.......

  jajaaj que miedo que pillen mi ip, como que van a investigar por unos warros para pedir a las operadoras información, no pueden ni por usar el emule jajajajj si no hay autorización judicial...
  Menos porros, tambores y culturizaos

  Carod Rovira Español | 30/01/2008, 21:54
 56. gran exito

  un exitazo, si señor, magnifica concentración, 80 personas, al fin y al cabo son personas, la mitad fumando porros y la otra con cara de circunstancia cuando hablaba por el microfono el jefe de la banda.

  enhorabuena !!! teneis toda la razon (...)

  Adios.

  quefiesta.com | 31/01/2008, 08:46
 57. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Hi vares ésser cap de fava? Llegeix els diaris (si el teu analfabetisme feixista et deixa) com l'Última Hora i podrás comprovar com fórem unes 300 persones

  Killos a la foguera | 31/01/2008, 12:58
 58. gran exito !!!

  si, si que estuve aunque no me veias (los porros que te fumabas frente a cort te impedían ver mas allá de tus greñas malolientes)
  ni soy analfabeto ni soy fascista ni soy de predicador de ninguna doctrina que no conozco, soy ciudadano , acepto la democracia y las normas establecidas y si la policia me dice que desaloje y me vaya me voy, en lugar de enfrentarme a ella con botellas y piedras.
  Un abrazo colega y nuevamente enhorabuena.

  uuuh | 31/01/2008, 16:07
 59. bufetades li donaria jo a la teva mare per parir-te

  Y vosotros os creis los diarios, si los peiodistas son tan vagos como vosotros(warros porretas),les cuentas una peli y la cuentan tal cual o añaden algo al guión sin contrastar, les da pereza contrastarlo con lo que cuenta la otra parte, y ya sabeis trabajar vagos y a cumplir las órdenes de la policía, espero que la próxima vez que haya carga te partan los dedos y así no escribiras tonterias..ni fumarás porros y te podrás pajear, això si te podran donar pel cul sense seïm....

  porretas de mierda | 31/01/2008, 16:35
 60. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Veus com ets un analfabet? S'escriu Saïm TROS DE COIÓ!!! PUTA CAP DE FAVA INCULT

  Pacorros_dead | 31/01/2008, 18:32
 61. Re: Bufetades de la policia a Sant Canut 2008

  Ets un puta pacorro que TÉ PUTES MORQUES A N'ES CUL! Te claves aubons fins que se te rompen a dins

  Palma tomba de killos | 31/01/2008, 18:36
 62. Que esperabais

  Si es que no se puede decir mas claro. vosotros mismos os definís como que ibais bebidos y fumados. Quien se va a creer que os sentasteis pacificamente como gandhi o como borreguitos sin montar la de san quintin.
  Si os poneis violentos, insultais, tirais botellas y piedras es mas que logico que os desalojen con la fuerza necesaria para que depongais vuestra actitud.
  Claro esta que ahora intentareis dar la vuelta a la tortilla para acusar de brutalidad policial y que sois unos incomprendidos.
  La verdad es que sois unos incivicos y ya va siendo hora que os pongan las cosas claras, que la gente no se puede comportar como salvajes y encima esperar que os feliciten por ello.

  Pena de ver lo que hay. | 31/01/2008, 18:40
 63. FORA SANT CANUT DE MALLORCA

  60 ,61, PER QUÉ NO ANAU A CATALUNYA A LLEPAR ES CUL AL JOSEP LLUIS CAROD ROVIRA I VOS NA DUIS A TOTA SA TRIBU DE MAULETS, TOMEU MARTI, ERC A BALEARS, PORRETAS,OCB, SANT CANUTETS I DEIXAU EN ES MALLORQUINS TRANQUILS? ALLÀ SEGUR QUE VOS DEIXEN FER FESTETES FUMANT PORRETS I ELS MOSSOS VOS ACOMPANYARAN DESPRÉS A CA VOSTRA. ARRUIX!!!!

  CATALÀ | 31/01/2008, 19:31
 64. 60 i 61maricons de merda!!!!!!!

  analfabet la teva mare que no té va donar educació, però si la teva única cultura és la de's porro i la teva religió mejar pollas.........
  Prefiero ser un Pacorro ESPAÑOL que un hijo de Carod Rovira catalufo d'esquerra...
  Viva el imperio ESPAÑOL, abajo la anarquia.....mas porra te tendrían que dar asi no podrias escribir fill de ramera, y como eres un inculto te defino ramera: dícese de la mujer de catalufo que se hace de las RAMAS gordas, como la mía (-))=======D--- xupa...

  españa | 31/01/2008, 19:50
 65. Jo .... un contribuent més de caixa comuna .

  Com un contribuent mes ..... el que més em fastigueja és .....; Que segur que després de pegar-los la policia local a damunt de aquests desconsiderats aixo amb la porra en tot el seu cos ...... si si si jo ho vaig veure i i l'hi mereixien de totes totes ....; Aquests personatges segur que van anar tot seguit i plorant a utilitzar els serveis SANITARIS PÚBLICS, aquests mateixos que NO paguen i és més estan en "contra" ... .

  ¡¡¡ CONY ....CAL FOTRE'S .....!!!!; ANAR A LA VOSTRA ANÁRQUICA SOCIETAT, QUE US GUAREIXIN ELS VOSTRES ANÁRQUICOS "AMIGOTES" AMB ELS SEUS ANÁRQUICOS IMPOSTOS.

  VOSALTRES NO TENIU IDEALS .... VOSALTRES TENIU UNA CARA IMPRESSIONANT I EL VOSTRE GRAU DE DESCONSIDERACIÓN, EDUCACIÓ, MENYSPREU, OFENSA, REPUDI, DESACATAMENT, IRREFLEXIÒ, ABANDÓ, ABÚS, AMB LA SOCIETAT ....ÉS INCREÍBLEMENT INDESCRIPTIBLE.

  PER ALTRA BANDA, POSEU-VOS A TRABAJARS I DEIXAR-VOS DE ROTLLO .... QUE SEGUR QUE ELS VOSTRES PARES I/O TUTORS US HO AGRAIRIEN INFINITAMENT, FINS I TOT LA RESTA DE LA SOCIETAT.
  NO ES POT DIR MAI QUE ESTA BÉ DISSOLDRE UN ACTE LÚDIC D'AQUESTA MANERA .... PERÒ ELS DIC A TOTS ELS CIUTADANS, QUE JO QUE VISC EN LA PROXIMITATS DE LA PLAÇA ... NO VAN DEIXAR A LA POLICIA LOCAL ALTRA OPCIÓ ... I GRÀCIES AIXÓ I A LA POLICIA, A L'ALBA GRACIS A DEU AL FIN DORMIM.

  Un ciutadà mes ... | 31/01/2008, 20:03
 66. os dieron poco.....

  ..Me parto,me mondo,me río y me troncho al leer todos los comentarios,cartas y hasta ver radiografías de las lesiones que han salido en la prensa durante estos días.
  ¿Acaso vivís en los mundos de Yupi?
  Sois una pandilla de colgados, borrachos y fumetas manipulados por cuatro nacionalistas que os llenan la cabeza de pájaros y chorradas...

  FORÇA MALLORCA, FORA CATALUÑA Y LOS CATALANISTAS

  llonguet | 31/01/2008, 22:33
 67. para el 61 promi

  A tu amigo le tenian que haber puesto la cara como un mapa y al policia una medalla.... ya verás como la próxima vez obedece a la primera.

  Viva la UII

  ...... | 31/01/2008, 22:58
 68. Mescleu ous amb cargols

  Llonguet... mescleu ous amb cargols. Que cony té a Veure Catalunya amb aquesta colla de desgraciats? Els catalans tenim moltíssima més classe que aquests penjats de Sa Feixina. Per cert, no em diràs que ets "xuetó" o moro? Per que aqui abans del rei en Jaume, és el que hi havia. Aixi que tingues un poc de respecte pels catalans i no generalitzis, que també hi tenim porretes allí... però no pas tots. I per cert la majoria son forasters... (al manco alli)

  Cristina | 01/02/2008, 15:12
 69. resposta a l´ateneu

  En primer lloc, agrair la oportunitat de expresar a tothom, ses seves opinions personals,mes o menys afortunades.Versions, vos asegur que no només n, hi ha una, lo que passa es que es que s,han mogut i anat als diaris a expresar sa seva versió son els que vàren rebre, Per sa seva banda un cos jerarquitzat com es sa policía local ve derivar s´expresar sa versió de sa policia mitjançant es comisari en cap.Per altre banda quan es fa referènçia a insults i menyspreus, supòs també incluiu al comentaris nº 1,21,22,37,40,50,60 i 61.salut!

  pere | 02/02/2008, 14:06
 70. Per a Pere

  És clar que hi ha més d'una versió, tantes com PROTAGONISTES (els qui van rebre i els qui van copejar) hi havia en el moment referit. Tots els altres (els que no hi eren) no tenen ni han de tenir versió.
  Un insult, un menyspreu, una xorrada, és un insult, un menyspreu i una xorrada, digui qui ho digui...
  Salut!

  Ateneu Llibertari Estel Negre | 02/02/2008, 14:24
 71. para cristina

  No soy ni xuetona ni mora. Soy de León y me reitero en lo dicho. Esta gente son unos pringaos catalanistas (ER, PSM, etc...) que no respetan a nadie, sin dignidad ni integredad. Te recuerdo los altercados que ha habido en Cataluña con los independentistas? Están todos cortados por el mismo patrón.
  RESPETO Y CIVISMO, estas palabras no existen en el vocabulario de esa gentuza.

  llonguet | 03/02/2008, 18:19
 72. Per a Llonguet

  Idò forastera. Ja hi som tots!

  Respecte i civisme porten intrínsecs la tolerància i la no generalització. Així que et pots anar aplicant el "cuento"

  Cristina | 03/02/2008, 19:34
 73. NO ENVIAR NADA MAS

  SRS CASO OMISO A TODO ESTO, QUE QUEDE COMO QUEDO.
  ADIOS ,HASTA NUNCA

  HH | 05/02/2008, 09:03
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS