Administrar

Pels que encara pensin que la República és la panacea…

estelnegre | 05 Novembre, 2007 10:49

Pels que encara pensin que la República és la panacea…

II Festa Republicana

II Festa Republicana

Després de les inclemències meteorològiques de l’abril passat, els dies 9 i 10 de novembre tornam a celebrar a Ses Voltes la Festa Republicana, enguany amb energies renovades i plens d’il·lusió pels esdeveniments que cada dia reforcen més el moviment republicà arreu de l’estat espanyol. Per això pensam que a Mallorca no ens podem quedar enrere i vos volem convidar a participar a tots i totes a aquest acte ludicopolític. Hi haurà concerts, teatre, exposicions, dinar popular…i molta reivindicació republicana.

El treball per preparar-ho tot és molt i també volem fer una crida a aquelles persones o entitats que vulguin col·laborar amb noltros en qüestions d’organització. Vos podeu posar en contacte en aquesta direcció de correu electrònic. Gràcies.

A totes les organitzacions polítiques o socials que vulgueu posar la vostra paradeta el dia 10 vos pregam que ens ho comuniqueu a aquesta adreça per mirar de distribuir l’espai de Ses Voltes racionalment.

Així mateix vos demanam que faceu la màxima difusió del cartell per que arribi a tothom.

Vos hi esperam!

Salut!

Mallorca Republicana

 Escriu-nos

Comentaris

  1. Benvinguda republicana

    Això pretén ser un acte d’afirmació, de transgressió. Una expressió decidida de col•lectivitat. Emmarcat en aquest temps a on l’efímer, els focs d’artifici i la neutralitat són el súmmum de la modernitat. Per això nosaltres miram el que ha fet la gent amb l'objectiu d’estar unida, de fer plans, de somiar desperts, de conspirar. Això ha estat dinar junts.
    En aquest moment on els problemes de la gent a causa del model econòmic dominant no són notícia,on la precarietat de la feina, la por al futur, la pobresa radical,l’explotació dels que no tenen mitjans per defensar-se augmenta. Nosaltres volem dir que sí, que això es pot posar en qüestió, i que s’ha de fer.
    Som a una terra on els empresaris i els que ens governen promocionen Mallorca amb l’imbatible argument dels baixos salaris. Som a una terra on la destrucció del territori és el producte inequívoc del model de desenvolupament. On la corrupció i el silenci mafiós són els instruments fonamentals. Això ho hem de posar en qüestió.
    Moltes vegades ens diuen que a què ve ara això de la República, tanmateix… enfront d’això deim:
    El projecte republicà és l’aposta per un procés constituent, on, des de la radicalitat democràtica tot s’abordi. Dret d’autodeterminació, model econòmic, ampliació dels serveis públics, dels drets individuals i col•lectius, abolir d’arrel les pràctiques esclavistes que pateixen el treballadors estrangers. Res és intocable . Tampoc els Borbons. Ells no són el problema, són un fragment del mirall distorsionat.
    Que l’espai republicà que estic mirant sigui de llibertat, de dubte i d’acció.
    Que avanci. Pendolarment, de la memòria que és humilitat, fins al futur, que és col•locar-se al costat dels que pateixen.

    Llegit a la II Festa Republicana a Ses Voltes

    Mallorca Republicana | 12/11/2007, 10:22
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS