Administrar

Un altre nou (vell) descregut de la política...

estelnegre | 06 Octubre, 2007 21:09

Un altre nou (vell) descregut de la política...

Aquesta carta fou enviada al senyor Antich, que ha fet cas omís, però tornaran venir eleccions que el «tir li hi sortirà per la culata». No vull saber res de dreta, ni d'esquerra ni de ningú. Tots van a lo seu.

Nicolás Nadal Ferrer

hcitnA csecnarF

***

Benvolgut Honorable Senyor President de la Comunitat de Balears:

Em complau dirigir-me a vostè, no com afiliat al PSOE, però actualment com a simpatitzant i en temps passat vaig ésser el President de l’esmentat partit polític a Capdepera, que me veig afecta’t per l’endemesa que s’ha produït, en la entrada de vostè en la Presidència de la nostre comunitat autònoma.

No li hi vull explicar els fets, ja que me estendria un poc massa i no vull ser un pesat, però li hi explicaré els detalls de la forma i manera que em doni a entendre el millor possible, i així es podrà fer una idea del que li hi vull dir.

Aquest anys passats hi havia un organisme que s’anomenava S’Institut, que gestionava unes certes activitats destinades a la gent gran de la part forana de Mallorca. Activitats diverses, com la que jo formo part, que és una coral de gent gran de Cala Rajada, i d’altres activitats que ara no me venen a la memòria, més ben dit, no me'n recordo. Segons pareix de moment tot això ha quedat suspès, ja que l’actua consellera, que depèn aquestes funcions han quedat suspeses, segons ha dit la senyora Dolça Mulet, que no hi ha pressupost per les esmentades activitats, cosa que és mes que creïble, per les despeses comeses en l’anterior desgovern. Però: s’ha aturat a pensar en quants de monitors s’han quedat sense treball? Quanta gent gran no gaudiran de les activitats dels anys passats? Per més senyes una filla meva s'ha quedat sense treball, per la no contractació dels monitors. No podien començar la legislatura de la manera pitjor! Però això és la política, lo que beneficia a uns, perjudica als altres. Què no ho es de guapo això, aquesta manera dictatorial d’actuar!

Ara bé, ha de pensar una altra cosa, que en les properes eleccions autonòmiques, quant se celebrin, tota la gent afectada no ens votaran, això es tan segur com tenim que morir algun dia, i tal vegada ningú s’hi acostarà a les urnes, ni voldran saber res de votacions, per lo escalivats que han quedat. Jo com a persona major, que som, li hi agrairia que heu pensés una vegada i una altra, dels perjudicis que ha produït la decisió de suspendre les esmentades activitats de la gent gran. Monitors altament qualificats i amb grata concordança amb la gent major. I també pensi que en quatre anys, què pesarà? (Jo els votaré per un jurament fet a la meva mare en vida). Però ara que el Govern Central la destinat una important quantitat de doblers per les carreteres, fet que dóna a entendre, que es disposarà de més capital per altres apartats, com podrien ser en atencions a la gent gran de la nostra Comunitat Autònoma. No oblidi que si fèiem les coses ben fetes, tindrem la merescuda confiança i recompensa de la gent major, en donar-nos el seu vot, però de moment heu tenim molt difícil, per no dir impossible.

Moltes gràcies per l’atenció dispensada, i el saluda molt cordialment

                               Nicolás Nadal Ferrer

Cala Rajada, 17 de setembre de 2007

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS