Administrar

El GOB insisteix en que el Govern descarti Son Espases

estelnegre | 18 Setembre, 2007 14:17

El GOB insisteix en que el Govern descarti Son Espases

Gairebé 3.000 persones ja han signat reclamant als diferents responsables que evitin la construcció del complex hospitalari en els terrenys de Son Espases

Salvem la Real

A menys de dues setmanes per a que l'executiu decideixi definitivament la ubicació del nou hospital de referència, 3.000 persones ja han fet arribar als diferents responsables polítics del Govern, el Consell l'Ajuntament de Palma, una carta demanant que es descarti la construcció de l'hospital de referència a Son Espases.

El Govern ha de complir la seva paraula

No podem oblidar que al llarg d’aquesta darrers quatre anys, durant la campanya electoral i en el programa electoral del PSIB-PSOE, es deixava clar el posicionament d’aquest partit en relació a Son Espases, comprometent-se a paralitzar les obres i analitzar, de forma immediata, la situació econòmica, jurídica i patrimonial, amb l'objectiu de construir un nou hospital al solar de Son Dureta.

Per tot això, i per demanar a PSIB-PSOE, UM i Bloc que siguin un govern de “paraula”, dimarts passat, 11 de setembre, el GOB va començar una campanya titulada “fes un clic per salvar Son Espases” amb l’objectiu d’evitar la construcció del complex hospitalari en aquests terrenys. En un petit espai es dona una bru informació sobre l'àrea rural amenaçada de Son Espases. L'espai inclou un escrit que amb un "clic" de ratolí s'enviarà a les administracions que poden evitar la destrucció de la zona, en concret el Govern, el consell, l’Ajuntament i la Conselleria de Salut.

L’adreça on entrar a aquesta plana i enviar un escrit als nostres polítics és la següent:

http://www.gobmallorca.com/sonespases

Creim que el partit majoritari del Govern de centre esquerra que presideix Francesc Antich va deixar clar la seva oposició a la continuació de les obres de Son Espases i el seu compromís per fer l’hospital al solar de Son Dureta. Per tot això, reclamam al Govern compleixi la seva paraula.

Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS