Administrar

Concentració en suport a Núria Pòrtulas, anarquista empresonada (16-02-07)

estelnegre | 15 Febrer, 2007 09:08

Divendres 16 de febrer, a les 19.30 hores,
a la plaça d'Espanya a Palma


Solidaritat Núria

El passat dimecres 7 de febrer de 2007, durant la matinada, set furgons dels Mossos d'Esquadra, van assaltar l'habitatge okupat on vivia Núria a Sarrià de Ter, Girona. La jove de 26 anys i educadora social, ha estat detinguda i de l’aplicat la llei antiterrorista per una suposada relació amb un membre d'un grup anarquista; se li atribueix el delicte de donar suport i mostrar la seva solidaritat a presos polítics. La noia va ser incomunicada durant dos dies i, una vegada va ser traslladada, va prestar declaració enl'Audiència Nacional, decretant-se el seu ingrés a la presó de Soto del Real (Madrid).

Segons noticies, la jove va prestar suport actiu en la campanya de solidaritat al també veí de la localitat, Joan Antoni Sorroche, detingut el passat 21 de desembre i pres a Soto del Real, acusat de provocar incendis en uns vehicles a la localitat italiana de Rovereto a l'any 2005. A aquest company se l'ha vinculat amb un grup anarquista italià.

Ja només el dia següent de la detenció de Núria, gairebé 300 persones es manifestaren pels carrers de Girona exigint la posada en llibertat de la jove. Les mostres de solidaritat amb Núria s'han estès al llarg del territori, i en totes les comarques s'està mostrant la repulsa cap aquests fets.

Des de Palma també mostrem la nostra solidaritat activa cap a Núria, qui en aquests moments està privada de llibertat pel fet de ser anarquista. Per aquest motiu convoquem una concentració en suport a la nostra companya, el proper divendres 16 de febrer a les 19.30 hores a la plaça d'Espanya a Ciutat.

CNT-AIT Palma

Palau Reial, 9-2on (Ciutat)

971 726 461

Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS