Administrar

Concert per la terra (27-01-07)

estelnegre | 26 Gener, 2007 11:02

Concert per la terra (27-01-07)

Concert per la terra

MANIFEST CONCERT PER LA TERRA

Companys: no hem de permetre el robatori que tots aquests porcs estan fent de la nostra illa. I per combatre això, el camí és clar: la lluita a la ignorància, al vicis de la població i als mitjans de comunicació al servei del sistema.

El sistema és l'enemic ja què és el causant del bucle en el qual ens trobam i s'ha de combatre des de fora, és a dir, des del carrer i la quotidianitat i amb consciència i conseqüència. Creiem que la organització i la militància en un col·lectiu anticapitalista és crucial per al canvi social. Si no t'agrada com va el món, mou-te.

El motiu d'aquest concert és el crear consciència d'una forma dinàmica i amena emperò això només és una petita moguda de fitxa què hem de fer tots plegats. A l'igual que la lluita és necessària, la festa també. Però escoltant música i divertint-nos no canviarem l'estat de les coses, per tant, hem d'actuar. Actuar contra la destrucció que pateix la nostra terra, contra la corrupció política, contra les agressions a la cultura. I ser radicals, que no vol dir altra cosa què anar a l'arrel del problema, què no és altre que el capitalisme imperant i imperialista.

Per fer tot això, agafem consciència de poble i de situació social, que no és altra que la dels putejats, clarament. Cal anar més enllà de l'escola i reflexionar individualment per després arribar a un consens en col·lectiu. Companys: la terra, entesa com a medi ambient, cultura, història, poble i societat ens necessita ara més que mai. Junts podem aconseguir-ho, però hem de donar una postura unitària des de l'anticapitalisme.

Visca la terra.

Assemblea de RASH Mallorca (Joves anticapitalistes)

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS