Administrar

Cultura Obrera, 15 (gener-febrer 2007)

estelnegre | 16 Gener, 2007 13:07

Cultura Obrera, 15 (gener-febrer 2007)

"Cultura Obrera"

Ja és al carrer el nou número de Cultura Obrera, el 15 de gener-febrer de 2007. En aquest número com sempre, una mica de tot: recuperació de la memòria històrica, corrupció urbanística, mobilitzacions per l’habitatge, ecologia, esperanto, Mèxic, entrevista als germans Martorell, món laboral, antenes de telefonia mòbil, feminisme, Euskadi, crítica de llibres...

Un nou número farcidet de temes interessants.

"Cultura Obrera", 15

Punts de venda de "Cultura Obrera"

Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

  1. Cultura Obrera. Reflexió i lluita

    Ens ha arribat el darrer número dels companys de barricada de Cultura Obrera per 0,50€, dotze pàgines plenes d’informació per reflexionar i lluitar. Que espereu per a subscriure-us o comprar-lo? Titulars:

    - Denunciades les desaparicions de la repressió feixista. L’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca, presenta una denúncia a l’Audiència Nacional per desaparicions forçades durant el període 1936-1939. Respecte a aquesta notícia podem avançar que properament tant la família de Martí “Bon Jesús” com de Josep Cànaves “Romí” afegiran els seus noms a aquesta denúncia.

    - Mopis contra la destrucció. El col·lectiu Projecte Mopi denuncia el desgavell urbanístic i la corrupció política mitjançant accions directes públiques com interrompre el gol Mallorca Clàssic o el partit Palma Aqua màgica- Drac Inca amb pancartes denúncia. Entreu a la seva pàgina i donar suport a aquesta iniciativa.

    - Passem a l’acció ! Sí, però com? Critiques i reflexions sobre el moviment llibertari.

    - Entrevista als germans Martorell, els dos joves de la plataforma Salvem La Real, acomiadats dels Tamborers de la Sala.

    - Segona tertúlia de Cultura Obrera, al local de CNT Ciutat, el 25 de gener a les 20 h. Repensant l’anarquia actual.

    - Mobilitzacions contra la corrupció urbanística i els preus de l’habitatge.

    - La comuna d’Oaxaca.

    - La problemàtica de les antenes mòbil. Aquest tema ens ha fet reflexionar sobre l’antena que hi ha dins el Port i d ela qual ja s’ens han queixat alguns veïns.

    alternativa.balearweb.net | 31/01/2007, 16:32
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS