Administrar

Cerques casa?

estelnegre | 12 Gener, 2007 12:17

Cerques casa?

Especulació anticonceptiva

El dia 12 de gener sortia un breu article en el Diari de Balears que, dins la brevetat, hi deia un parell de coses interessants, com ara que:

- El preu de l’habitatge nou ha augmentat un 11,4 per cent a Balears durant el 2006 en relació a l’any anterior, fet que situa l’increment a l’Arxipèlag per sobre de la mitjana de l'Estat, del 9,8 per cent, segons les dades presentades per la Societat de Taxació.

- El preu mitjà per metre quadrat és de 2.369 euros.

- Les previsions apunten a que el preu de l’habitatge tendrà previsiblement pujades més moderades en aquells municipis que disposin d’una major oferta de terrenys edificables.

De totes maneres, no ens han d’estranyar els preus. Els habitatges que es venen a Palma no són ni nous ni precaris, a l’illa ja fa temps que anem avançats en matèria d’especulació urbanística i d’exprimir al màxim les possibilitats del sol (urbà, rústic, protegit... qualsevol!). Cert és que sempre hi ha municipis més punters que d’altres (si no mireu  el 30 minuts del diumenge 14 de gener) però a ciutat en sabem molt també, sempre dins les possibilitats d’un municipi que està recuperant zones verdes a base d’aixecar l’asfalt (per tornar-lo a posar a la més mínima que germinen quatre brots tendres —llegiu aquesta opinió per exemple).

Si doneu un cop d’ull als arxius adjunts, us fareu una idea de les noves tendències en el sector immopiliari.

- Cort

- Edifici Santa Maria

- Gran Hotel

- Palau Reial

- Adossats

- Bellver

- Habitatges de color

- Cartoixa

- Plaça Major

Projecte Mopi

Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS