Administrar

Joan Carles I: 30 anys vivint com un rei...

estelnegre | 26 Novembre, 2006 10:57

Joan Carles I: 30 anys vivint com un rei...

Com va amassar la seva fortuna el monarca espanyol?

Joan Carles ben acompanyat...

Deliberadament, i amb l’objectiu d’aconseguir que els habitants de l’Estat espanyol acceptessin la Monarquia, durant els últims trenta anys tot l’aparell mediàtic institucional de l’Estat ha tractat de vendre la imatge d’un rei ben disposat, bonàs i simpàtic. No obstant això, la figura reial i real de Joan Carles de Borbó és molt distant del clixé idíl·lic que ens han ofert. A més a més de mancar del caràcter de la legitimitat democràtica que, en teoria, donen les urnes, s’afegeix un tema considerat tabú encara pels mitjans de comunicació: els seus negocis. Quan, per obra de les Corts de la Dictadura, Joan Carles va ser coronat Rei d’Espanya, amb prou feines comptava amb un modest patrimoni. Trenta anys després, segons publicacions especialitzades en aquests temes, el rei espanyol és un dels monarques més rics d’Europa. Quina habilitat ha permès que Joan Carles I ocupi avui el lloc 134 en la llista de les majors fortunes del planeta?

La resposta a aquesta pregunta ens ve apuntada en el següent petit reportatge elaborat per Canarias Semanal.

Veure vídeo aquí:

Web Canarias Semanal
Windows Media Player
Google Video
YouTube

També us podeu descarregar la biografia no autoritzada del monarca en:

Patrica Sverlo: Un rei cop per cop

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

  1. Re: Joan Carles I: 30 anys vivint com un rei...

    Está molt bé el documental. Et dona informació de la cara oculta d'una persona intocable. Ànims. Seguiu així i donau un punt de vista diferent. Aixó és bo.

    Jaume | 26/11/2006, 19:58
  2. Colla de parasits

    Ja n'hi ha prou de lacayisme. Duem anys i anys sentint parlar de lo "campechano" que es el rei. I de sentir alloò de "Yo no soy monárquico, soy Juancarlista". I mentrestant el "Bribón" omplint-se les butxaques. Ell i tota la seva ja extensa prole. El Marichalar i el Urdangarin no vegis com s'aprofiten. En Urdangarin va organitzar un congres per aqui i el "nostro" govern li va amollar 200 mil.lions de pesetes. Quina Ruina.

    Mireusté | 27/11/2006, 11:44
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS