Administrar

Assemblea oberta urgent de Sa Feixina Sí Que Tomba (avui!)

estelnegre | 09 Juny, 2017 05:38

Assemblea oberta urgent de Sa Feixina Sí Que Tomba (avui!)
Assemblea oberta urgent de Sa Feixina Sí Que Tomba (avui!)
---

A causa de la recent decisió de la ponència tècnica del Consell de Mallorca sobre la defensa com a bé catalogat del monòlit feixista de Sa Feixina, us convoquem a totes i a tots amb caràcter urgent a la nostra assemblea oberta convocada per demà divendres dia 9/06/2017 a Àgora Palma situat a C/Reina Maria Cristina núm. 34 a les 19.30 h on tractarem d’organitzar una resposta eficaç i contundent davant aquesta greu situació.

Hem de ser conscients que es tracta d’un moment històric de la lluita antifeixista illenca, hem de ser responsables i estar a l’altura de les circumstàncies. Per això esperem una important difusió i participació de tots els moviments socials de l’esquerra mallorquina i de tota persona que defensi els valors de la justícia, veritat i reparació de les víctimes del feixisme.

Hem tingut prou amb 80 anys d’insults i no podem permetre ni un segon més la traïció a la memòria dels valors dels nostres combatents caiguts durant el cop d’estat i la dictadura franquista. Fem força unides i fem desaparèixer el feixisme dels nostres carrers!

---
Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS