Administrar

Pensions i mentides. Qui arruïna les pensions públiques?

estelnegre | 24 Desembre, 2016 08:02

Pensions i mentides. Qui arruïna les pensions públiques?

---

LA GLOBALITZACIÓ NEOLIBERAL, LA DESREGULARITZACIÓ DELS CONTROLS  A LES EMPRESES, LES REFORMES LABORALS DE LA DRETA, EL FOMENT INTENCIONAT DE LA SOBREEXPLOTACIÓ LABORAL I LES POLÍTIQUES CONCRETES DEL PP AMB LES TARIFES PLANES A LA SS I LA REDUCCIÓ DE LES APORTACIONS EMPRESSARIALS A LA SS, ENTRE ALTRES MESURES FOMENTADES PEL GRAN CAPITAL FINANCER INTERNACIONAL I SECUNDADES AMB ENTUSSIASME O AM SUBMISSIÓ SEGONS ELS CASOS PELS POLÍTICS DE DRETES I D'ESQUERRES (TEÒRIQUES) HAN BUIIDAT, A CONSCIÈNCIA, LA LLADRIOLA DE LES PENSIONS.

I la Comissió Europea ara (no fa gaire era l'FMI i el BCE) "calcula" que hi haurà reducció de pensions públiques: preparen el terreny per a la gran punyalada, perque la gent s'hi vagi acostumant l'enteniment i no reaccioni quan arribi el cas, quan resulta que han tudat centenars de milers de milions d'euros per salvar els fons p`rivats de pensions, la majoria dels quals haurien quebrat sense els "rescats" a la banca.

Jubilats per Mallorca emplaça la gent a no beure's les mentides dels qui han provocat la crisi i que diuen, ara, que ens en trauran amb les mateixes bavarades que ens hi varen conduir. Animam a denunciar les mentides i a revoltar-nos-hi en contra. Sabem com s'arregla això i9 li ho férem arribar al Sr. Rajoy l'any 2013, per mitjà de la plataforma d'associacions de Pensionistes i Jubilats i de la delegació de la SS a les Illes Balears.

NO VOS CREGUEU SES MENTIDES: ENS VOLEN FER QUEBRAR EL SISTEMA DE PENSIONS PÚBLIQUES PERQUE VOLEN FOMENTAR LES PENSIONS PRIVADES O LA PRIVATITZACIÓ DE LES PÚBLIQUES, QUE TAN MAL RESULTAT HA DONAT A TOT ARREU ON S'HA IMPLANTAT FINS ARA.

HI ROMANDREM ATENTS. JA BASTA D'AFAVORIR EL 2 PER CENT MÉS RIC DEL MÓN PER EMPOBRIR TOTA LA RESTA DE LA GENT.

JUBILATS PER MALLORCA

13 DE DESEMBRE DE 2016

---
Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS