Administrar

Comunicat de l'Ateneu de Felanitx en suport a les persones detingudes en l'Operació Piñata

estelnegre | 02 Abril, 2015 12:28

Comunicat de l'Ateneu de Felanitx en suport a les persones detingudes en l'Operació Piñata

---

Des de l'Ateneu de Felanitx volem mostrar la nostra solidaritat amb el moviment llibertari i les persones detingudes avui de matí sota l'acusació de "terroristes anarquistes". Aquesta campanya de criminalització contra el moviment llibertari, orquestrada per l'Audiència Nacional espanyola tan sols cerca atemorir a tota aquella gent que pren part activa de la lluita contra un sistema criminal, que és el sistema capitalista.

A hores d'ara, ja són 27 les persones detingudes sota l'acusació de "terroristes" i de "resistència a l'autoritat". A Madrid s'han efectuat nou de les detencions. A la ciutat de Barcelona es té constància de tres detencions, concretament al Poble Sec, Sant Andreu de Palomar i a l'Estació de Sants. També a la ciutat de Granada i Palència. Hi ha hagut registres a 6 espais diferents, entre ells varis Casals i Ateneus com La Quimera a Madrid , i onze habitatges. Han requisant material informàtic i bloquejant els accessos.

Aquestes detencions arriben tres mesos i mig després de les detencions del cas "Pandora" que va tenir lloc el 16 de desembre, en la qual es van detenir 11 persones, totes a Catalunya.

Aquesta nova onada repressiva de l'Estat espanyol respon a la incapacitat de l'Estat per gestionar els conflictes democràticament i haver de recórrer a la repressió per salvaguardar els seu status quo. S'utilitza l'excusa del "terrorisme" per justificar mètodes, tribunals i penes excepcionals contra els dissidents polítics d'aquest Estat opressor.

No esteu soles!

Llibertat presos anarquistes!

Ateneu de Felanitx

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS