Administrar

«Rull anuncia el Pla B de CyU: com sempre, marejar la perdiu i obeir l'amo», per Jordi Martí Font

estelnegre | 29 Juliol, 2014 10:20

«Rull anuncia el Pla B de CyU: com sempre, marejar la perdiu i obeir l'amo», per Jordi Martí Font

Josep Rull

Ni urnes al carrer, ni desobediència, ni plantar cara, ni fermesa, ni eleccions anticipades, ni res de res. Obeir els amos malgrat les seves ordres siguin injustes i crear un govern de concentració nacional per arribar al 2016 i fer eleccions plebiscitàries quan arribin les autonòmiques.

Ho va anunciar diumenge 27 de juliol del 2014 el número dos de CDC, Josep Rull. Aquest és el pla B de Mas ja que, tal com anuncia Rull «amb gran preocupació», «té por que suspenguin l’autonomia», alhora que fa una crida a evitar «els errors de 1934».

Cal tenir el morro molt desenvolupat per intentar ensenyorir-se d’un procés que ha creat el poble des de baix i intentar desfer-lo d’aquesta manera tan barroera. Cal ser molt ximple per veure darrere d’això algun pla d'alliberament amagat. Cal portar molta llana al clatell per no entendre que CyU (amb aquest «y» que tant els molesta, no s’ha mogut d’on sempre ha estat: fent la feina d’encarregada de la finca i alhora fent-se passar per ama de tot.

El 9N sortirem al carrer i ho farem per dignitat, plantarem urnes a cada plaça i carrer que calgui i ho farem des de la desobediència, que és l’única manera d’optar a ser lliures algun dia. I ho farem per un país que valgui la pena, no per aquest que CyU s’ha encarregat de destruir tant com ha pogut perquè en podia fer negoci. Prou miserables que roben tan com poden en nom del país que intenten tenir ben dominat per no espantar els amos. S’ha acabat el bròquil i no pensem passar per l’adreçador. Democràcia de base i desobediència!

Jordi Martí Font

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS