Administrar

Jornades antiespecistes: «El veganisme dins els moviments socials» (03-05-14)

estelnegre | 26 Abril, 2014 07:43

Jornades antiespecistes: «El veganisme dins els moviments socials» (03-05-14)

És necessari unir la lluita antiespecista a la resta de lluites socials. Aquest acte que hem organitzat neix de la necessitat de connectar aquest front amb altres com l'antifeixista, antipatriarcal, antirracista, ecologista, anticapitalista, antimilitarista... Lluites que estan unides als fonaments que motiven l'antiespecisme, que pretén l'abolició de tota opressió i de tota injustícia social. Si volem construir les bases d'una nova societat vertaderament lliure i justa, no es pot deixar de banda la lluita per l'alliberament animal.

En base a aquest tema, des de Moviment Alcudienc volem impulsar una sèrie de jornades antiespecistes que volem inaugurar el proper dissabte dia 3 de maig amb una xerrada a càrrec de Luismi Pérez, activista pels drets dels animals i integrant del col·lectiu «V de Vegana», on parlarem d'aquest tema amb un posterior debat.

En acabar, hi haurà una degustació de plats vegans, dolços i salats, a preus populars.

Ja saps, dissabte 3 de maig a les 18.00 hores del capvespre al Centre Social Fundació Torrens (Casa de Cultura d'Alcúdia / Carrer Hostal, 11).

No t'ho pots perdre!

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS