Administrar

Taller de defensa jurídica de la CLM (06-03-14)

estelnegre | 03 Març, 2014 06:44

Taller de defensa jurídica de la CLM (06-03-14)

Taller de defensa jurídica de la CLM (06-03-14)

En un context social on cada dia trobem més injustícies, augment de la pobresa i de les desigualtats i on els drets i llibertats individuals i col·lectives estan desapareixent sota el concepte de seguretat ciutadana, les protestes socials esdevenen una de les poques armes que ens queden per poder dir la nostra a les que ens oposem a reduir la nostra vida política a la delegació i al vot cada quatre anys. Actualment, l' Estat està posant en marxa tota una bateria de lleis repressives per bloquejar precisament aquestes veus crítiques i crear una cultura de la por. Lleis com la de l'avortament, la Reforma del Codi penal, la Llei de Seguretat ciutadana o més a prop com la Llei de símbols a nivell autonòmic o l'Ordenança cívica d'alguns municipis com el de Palma o Pollença, pretenen fer callar a aquelles qui denunciem la seva hipocresia i les seves injustícies.

Estam veient que són els col·lectius socials reivindicatius els que estant patint més especialment aquesta onada repressiva, fet que provoca que la seva tasca social i de denuncia es vegi afectada.

Dins d'aquest panorama, valorem imprescindible conèixer les seves estratègies de control, per perdre la por, sumar forces i fer-los front. Per això, des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca (CLM), vos animem a participar d'un taller pràctic de defensa jurídica on treballaren els conceptes d' identificació, detenció i multes administratives.

Trobaràs més informació al cartell adjunt.

T'hi esperem, juntes ens fem fortes!

Coordinadora Llibertària de Mallorca

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS