Administrar

Concentració demà dissabte a les 12.00 en solidaritat amb Rosi i David, delegats sindicals de CNT acomiadats a Mercadona

estelnegre | 18 Gener, 2013 08:43

Concentració demà dissabte a les 12.00 en solidaritat amb Rosi i David, delegats sindicals de CNT acomiadats a Mercadona

Boicot Mercadona!

Demà dissabte 19 de gener a les 12.00 hores la CNT ha convocat una concentració contra Mercadona (Manacor 22 / Palma), per l'acomiadament de David així com l'acomiadament de Rosi, delegats sindicals de CNT. Sobre tot la fem per Rosi que per denunciar a Inspecció de Treball a l'empresa l'han acomiadat. El seu cas és molt greu. L'últim any ha rebut pallisses de la seva parella tenint en aquests moments una ordre d'allunyament. A més com el cabró aquest es nega ara a passar-li la manutenció dels fills i Rosi està acomiadada i amb una hipoteca no té per donar-li de menjar als seus fills de 5 i 8 anys.

A aquesta situació a més cal sumar-li que per ordre judicial els treballadors/es que tenim afiliats/es dins l’empresa no podran estar present en aquest tipus de concentracions.

Si us plau necessitem gent per a la concentració. Qui vagi a venir que avisi amb un correu a: cnt-palma@cnt.es

El lloc de trobada és al sindicat a les 11.00 hores en punt per recollir els trastos i anar cap al lloc de la concentració.

CNT-AIT, SOD Palma

Secretaria d'Acció Sindical

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS