Administrar

«Sueños colectivos» a Manacor (31-10-12)

estelnegre | 24 Octubre, 2012 15:15

«Sueños colectivos» a Manacor (31-10-12)

«Sueños colectivos» a Manacor (31-10-12)

Dimecres dia 31 d'octubre a les 20.00 hores, projecció del documental Sueños colectivos (2011) i posterior debat al bar Sputnik. Organitza l'acte el col·lectiu Arrels.

En l'actual context de crisi, on les elits estan en ofensiva descarada per llevar-nos els drets laborals i socials aconseguits després de dècades de terribles lluites, es fa imprescindible contraposar una alternativa al neoliberalisme i a l'estatisme que proposa gran part de l'esquerra.

La democràcia no es construeix en els parlaments sinó en els talls de feina, en les barriades, en els pobles, en els municipis; de baix a dalt i no de dalt a baix. Només un poble conscient de ser el subjecte actiu de la democràcia la pot construir. Fet extraordinari aquest que es va produir en gran part de la zona republicana durant la Guerra Civil espanyola i que va superar les estructures estatals i capitalistes, abolint l'explotació i la dominació a través de la col·lectivització i la democràcia directa. Un exemple del qual es pot aprendre molt -dels errors i les virtuts- per tal d'estructurar una alternativa societària que rebutgi tan l'ambició malaltissa del capitalisme com la vertebració burocràtica i maquiavèl·lica de l'Estat.

Per tot això vos convidem a la projecció del documental Sueños colectivos (2011) que tendrà lloc el pròxim dimecres dia 31 d'octubre a les 20.00 hores al bar Sputnik (Via Portugal de Manacor) i al posterior debat. Organitza l'acte: Col·lectiu Arrels.

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS