Administrar

S'Aigo, centre d'aprenentatge. Escola lliure

estelnegre | 23 Setembre, 2012 08:27

S'Aigo, centre d'aprenentatge. Escola lliure

Volíem informar-vos que ha començat a funcionar un projecte d'escola lliure a Ciutat. Es tracta d'un projecte autònom al projecte Escola Lliure Mallorca, sorgit de tres famílies que pertanyen al mateix i dues educadores.

Oferim un espai on els infants poden experimentar amb diverses vessants artístiques (pintura, tècniques graficoplàstiques, escultura, modelatge, rítmica i expressió corporal, etc.), podent-les  utilitzar com a vehicle d'expressió emocional.

Mentre l'infant va experimentant i relacionant-se amb el grup, es veu embolicat, durant el procés creatiu i relacional, en situacions tan comuns i importants com difícils de gestionar, com ara: la frustració, l'autoescolta, el saber i el poder triar, la comparació, l'èxit o fracàs davant del grup...

Nosaltres volem proporcionar tant coneixements i eines artístiques com acompanyament en totes aquestes situacions per facilitar que trobi els seus propis recursos i desenvolupi els seus propis interessos.

Esteu convidades a conèixer l'espai i el projecte. En breu us enviarem tota la informació, que us avancem:

S'Aigo. Espai lliure d'aprenentatge

Preu: 160 euros (com veieu molt ajustat perquè confiem en la implicació activa de les famílies per poder mantenir-ho) + 100 euros de materials (només 50 a l'inici i la resta al llarg del curs).

Horari: 09.00-09.30 a 13.30-14.00

Edats: a partir de 3 anys

Lloc: Via Roma, 5b, entresòl

Contacte: Montse (661410174) i Laura (627467552)

Salut i escola!

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS