Administrar

El 19 F manifesta't contra la reforma laboral amb la convocatòria unitària i anticapitalista! (19-02-12)

estelnegre | 15 Febrer, 2012 10:09

El 19 F manifesta't contra la reforma laboral amb la convocatòria unitària i anticapitalista!(19-02-12)

Cal reprendre l'acció unitària per plantar cara a la nova reforma laboral. Així, durant els darrers dies, diferents persones de diversos moviments socials mallorquins han fet molta via en demanar opinions i fer contactes per organitzar-se.

D'altra banda, CCOO i UGT han fet una crida a manifestar-se el proper diumenge 19 de febrer a totes les ciutats. Considerant aquest sindicats més com a part del problema que no de cap possible solució (recordeu com a tall d'exemple les rebaixes salarials pactades amb la patronal en gener de 2012 o el pacte per jubilar-nos als 67 anys de 2011), pensem que és necessari ser presents al carrer dia 19 amb una veu pròpia per oferir així una alternativa a tanta gent treballadora, aturada, treballadora intermitent, precària, immigrant o estudiant que es vulgui mobilitzar contra aquesta reforma de les pensions.

A més a més, veiem que l'única recepta que els governs, la UE, els organismes internacionals, la patronal i aquests sindicats grocs tenen per sortir de la crisi és aprofundir en el desenvolupament d'una nova esclavitud. La nova reforma laboral o les darreres reformes a Grècia en són el millor exemple.

Per això, convoquem un bloc anticapitalista unitari per manifestar-se pels carrers de Ciutat el proper diumenge pel matí. Perquè necessitem fer visible el descontent i dir fort i clar que no som la seva mercaderia ni les seves esclaves. Perquè tenim clar que la crisi és el propi sistema capitalista depredador i antihumà, i ho volem dir sense pels a la llengua.

Volem que tothom que s'identifiqui amb aquesta crida s'uneixi al nostre bloc: en moments com aquest la unitat és imprescindible. Veniu amb els vostres sindicats de base, assemblees de poble o de barri, col·lectius, organitzacions, associacions o amic i amigues. Però no sols això, la urgència d'aquesta convocatòria ens fa demanar a tothom que també participi activament de la seva difusió i convocatòria per tots els mitjans a l'abast.

Concentració: Diumenge 19 de febrer a les 12 hores a la plaça d'Espanya de Ciutat, davant del CSOA Sa Foneta.

Manifestació: El nostre bloc sortirà diferenciat darrere de les pancartes unitàries --sense sigles-- al final de la manifestació sindical.

El Capitalisme és crisi!

Comissió organitzadora del Bloc Unitari Anticapitalista (BUA)

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS