Administrar

Planta cara als atacs contra la llengua!

estelnegre | 10 Gener, 2012 09:06

Planta cara als atacs contra la llengua!

El Govern de José Ramón Bauzà pretén buidar de contingut la normativa sobre llengua vigent a les Illes Balears i ho vol fer disfressant-ho de modificació de la Llei de la funció pública de la CAIB. Els canvis que volen fer són tan greus que en alguns aspectes suposarien un retrocés a temps predemocràtics.

Un atac d’aquesta envergadura fa imprescindible una reacció contundent de la nostra societat. Per això et convidem a presentar al·legacions a l’esborrany d’avantprojecte que el passat 27 de desembre, en plenes festes de Nadal, la Conselleria d’Administracions Públiques va treure a audiència pública. Pots presentar  les al·legacions a títol individual o bé en representació d’una entitat, associació, etc. Com més siguem els qui manifestem el nostre rebuig a aquesta iniciativa, més poc legitimat estarà el Govern per dur-la endavant.

Presentar al·legacions és molt senzill. Només has de seguir aquestes passes:

1. Obre el document «Escrit d’al·legacions». Pots baixar-lo en format PDF i, una vegada imprès, emplenar-lo a mà, o bé en pots baixar la versió editable i emplenar-lo abans d’imprimir-lo. Hi has de fer constar el nom (i, si és el cas, l’entitat que representes), el document d’identitat i l’adreça completa (via pública, número, pis, lletra, etc., codi postal, població i illa). Aquest escrit d'al·legacions és una proposta i, si vols, hi pots fer modificacions.

2. Completa la data amb la població i el dia del mes i, davall la data, signa.

3. Presenta l’escrit d’al·legacions a un dels registres oficials que trobaràs, ordenats per poblacions, en aquesta pàgina. Si t’interessa tenir una prova d’haver presentat l’escrit, n’has de fer una còpia perquè al registre t’hi posin el segell d’entrada.

Finalment, amb l’única intenció de tenir una referència del nombre d’escrits d’al·legacions que s’han presentat, et demanem que, una vegada presentat l’escrit, enviïs un missatge a l’adreça <ciutadansperlallengua@gmail.com>. En aquest missatge, no fa falta que hi indiquis cap dada personal, només l’illa on has presentat l’escrit.

MOLT IMPORTANT: EL TERMINI PER PRESENTAR ELS ESCRITS D’AL·LEGACIONS ACABA AQUEST DISSABTE, DIA 14 DE GENER (PENSA QUE LA MAJORIA DE REGISTRES NO ESTAN OBERTS EN DISSABTE).

No t’oblidis de difondre aquesta iniciativa entre tots els teus amics i coneguts. Com més serem, més força tindrem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Comentaris

  1. Al·lega a l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública

    L'Obra Cultural Balear us envia un model d'al·legacions a l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública (que elimina el requisit de català i buida de contingut la Llei de Normalització Lingüística), i us demana que les faceu córrer entre els vostres contactes i que les presenteu davant les institucions públiques. El procés és molt senzill:
    - Heu d'imprimir el document, emplenar les vostres dades personals i signar-ho.
    - El podeu dur directament a qualsevol registre públic. Vos adjuntam un llistat de registres i horaris dels diferents pobles. Heu de presentar un original que es quedarà el registre i una còpia que vos heu de quedar vosaltres.
    - RECORDAU QUE EL TERMINI ACABA EL DIVENDRES 13 DE GENER, que la majoria de registres només obren els matins excepte alguns, com el de la Conselleria de Presidència. Passeig de Sagrera, 2, que té obert de dilluns a divendres de les 8.30 h a les 19.00 h.
    - També el podeu dur a la seu de l’OBRA CULTURAL DE PALMA, c. Pare Bartomeu Pou, 31 baixos de Palma, on bastarà que empleneu les vostres dades personals i signeu. TENIU TEMPS FINS AL DIVENDRES 13 DE GENER A LES 15.00 HORES.
    - Us demanam que faceu arribar aquest correu a més gent i, en la mesura del possible, que ens faceu arribar al·legacions d'altres persones.
    - Us convocam a que acompanyeu el president de l'OCB, Jaume Mateu, a la presentació de les al·legacions en nom de l'entitat, que serà el proper dijous, 12 de gener, a les 11.00 hores, davant els canons del Consolat de Mar, a Palma.

    OCB | 11/01/2012, 07:19
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS