Administrar

Animeu-vos a col•laborar en el proper número de la revista «Al Margen»

estelnegre | 18 Agost, 2011 14:10

Animeu-vos a col·laborar en el proper número de la revista «Al Margen»

Al Margen

La teva col·laboració per al dossier «Indignació popular» és important

El dossier central del pròxim número de la revista Al Margen estarà dedicat al procés de mobilitzacions socials que, des del 15 de maig passat, agiten consciències i preocupen el poder establert.

Però més que demanar-te que ens expliques com de boniques van ser les acampades de Sol, els debats oberts de la teua assemblea de barri o les impressionants manifestacions del 15 de maig o el 19 de juny, allò que ens agradaria és que aquesta proposta que fem ens servirà per a opinar i reflexionar sobre objectius transformadors del 15M, nous models per a una societat lliure i solidària, mètodes de decisió, formes d'entrar en àmbits no contagiats encara per la indignació col·lectiva (com les fàbriques, la universitat...)

També serà una bona ocasió per a definir les possibilitats futures del moviment com a cresol de lluites socials i alternatives revolucionàries enfront del caduc i injust sistema polític i econòmic. Sobre com avortar els intents del poder, dels partits i dels mitjans de manipulació de masses per a manipular, reconduir o destruir al propi 15M i el molt, o poc, que d'autogestionari i radicalment crític hi ha en les seves formes de decisió i expressió.

Som molta gent i molt diversa la que hem participat amb renovades il·lusions en el 15M. Ara toca que aqueixa alegria i aqueixa pluralitat les posem sobre el paper (o en la pantalla de l'ordinador) i les compartim amb els altres.

Col·laboracions en qualsevol format (foto, text, vinyeta, ressenya llibre, pel·li, poesia...).

També podeu aportar articles sobre altres temàtiques!

Esperem la teva col·laboració fins al 16 de setembre...

Col·labora-hi!

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS