Administrar

Nou Centre Social Autogestionat (CSA) a Ciutadella

estelnegre | 03 Juny, 2011 08:49

Nou Centre Social Autogestionat (CSA) a Ciutadella

Nou Centre Social Autogestionat (CSA) a Ciutadella

Des del Col·lectiu Rissaga teníem molt clar que un dels objectius fonamentals per tal de poder dur a terme el projecte d'un Centre Social Autogestionat (CSA) a Ciutadella era el fet d'aconseguir un local, un lloc físic, de trobada, participació i llibertat. Un espai on es puguin organitzar activitats sense dependre de ningú apart dels propis integrants del col·lectiu. Així com fomentar uns valors aprovats a l’assemblea i cercar punts en comú i no divergents. Potenciar l’ús de les assemblees en la presa de decisions. I per suposat, no s’hauria d’oblidar, el fet de divertir-nos, crear sentiments de grup i de cohesió social mitjançant activitats de lleure, culturals, artístiques, polítiques...

Per fi podem convidar-vos a la jornada de portes obertes que organitzem amb el motiu d'inaugurar el nou centre social autogestionat, que es troba al local de Glosador Vivó (Camí de Maó, 38).

El nostre objectiu és el de construir un lloc de trobada, un espai per les idees i projectes que no troben el seu lloc. Però sobretot és important que aquests es gestionin per nosaltres mateixos, tots i totes. Una experiència que serveixi com a generadora de noves idees o intencions comunes i com a punt de partida d’accions concretes.

Començarem a partir de les 18.00 hores amb una bereneta. Després presentarem el projecte i es farà una assemblea oberta on hi podreu participar lliurement per fer créixer aquesta llavor que necessita de força, persones i implicació per tal de portar-se a terme.

Molta gent petita, en llocs petits, faran coses petites... però que transformaran el món.

Volem que tu també ho visquis i en formis part.

rissaga@moviment.info

rissaga.moviment.info

Col·lectiu Rissaga

 Escriu-nos

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS