Administrar

Cal Cases a l'Ateneu de Felanitx (12-08-17)

estelnegre | 11 Agost, 2017 06:27

Cal Cases a l'Ateneu de Felanitx (12-08-17)
Cal Cases a l'Ateneu de Felanitx (12-08-17)
---
S'ha organitzat per aquest dissabte 12 d'agost a l'Ateneu de Felanitx. Es tracta de la presentació de Cal Cases, un projecte de vida comunitària a Santa Maria d'Oló (Bages). Cal Cases és una comunitat de 13 famílies constituïda al voltant d'una cooperativa d'habitatge en cessió. Aquest dissabte comptarem amb la preséncia d'alguns dels seus membres, que ens explicaran el projecte amb l'ajuda d'un vídeo i amb els quals podrem xerrar i debatre.

L'activitat començarà a les 19h a l'Ateneu de Felanitx (C/ Zavellà 3, Felanitx) i en acabar, tindrem un sopar/picadeta amb alguns beures a preu obert, per tal de finançar la V Fira del Llibre anarquista de Mallorca (2017).

Esperem que us faci ganes i ens veiem allà!
---
Escriu-nos
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS