Administrar

Facilitaciˇ de grups

estelnegre | 31 Juliol, 2017 06:34

Facilitació de grups
Facilitació de grups
---
Escriu-nos

El JardÝ d'Epicur serÓ desallotjat demÓ dilluns 31 a les 9.30 h.

estelnegre | 30 Juliol, 2017 07:38

El Jardí d'Epicur serà desallotjat demà dilluns 31 a les 9.30 h.
El Jardí d'Epicur serà desallotjat demà dilluns 31 a les 9.30 h.
---

El Jardí d'Epicur serà desallotjat demà dilluns 31 a les 9.30 h. Els intents de mediació per part de l'Ajuntament ahir fracassaren i l'immobiliària Oliver Mateu durà a terme el desnonament inflexiblement. Pots passar pel Jardí la nit del diumenge i encendre una espelma com a acte simbòlic o veure els darrers moments de l'Hort acudint al solar a les 9:00 a.m. Es llegirà un manifest. Comparteix amb qui li pugui interessar. Gràcies per tot!

---
Escriu-nos

No volem mÚs autopistes, ni que s'aprovin d'amagat!

estelnegre | 29 Juliol, 2017 07:05

No volem més autopistes, ni que s'aprovin d'amagat!
No volem més autopistes, ni que s'aprovin d'amagat!
---
Escriu-nos

Bicicletada contra el desallotjament del JardÝ d'Epicur (29-07-17)

estelnegre | 28 Juliol, 2017 06:45

Bicicletada contra el desallotjament del Jardí d'Epicur (29-07-17)
Bicicletada contra el desallotjament del Jardí d'Epicur (29-07-17)
---
Escriu-nos

Manifestaciˇ antitaurina a Palma (avui!)

estelnegre | 27 Juliol, 2017 05:08

Manifestació antitaurina a Palma (27-07-17)
Manifestació antitaurina a Palma (27-07-17)
---
Escriu-nos

Pasteres i creuers...

estelnegre | 26 Juliol, 2017 06:28

Pasteres i creuers...

---
Escriu-nos

Tot incl˛s. El documental

estelnegre | 25 Juliol, 2017 06:33

Tot inclòs. El documental

---

Quan va aparèixer el primer número de "Tot inclòs. Danys i conseqüències del Turisme" el discurs favorable al turisme era pràcticament hegemònic i els treballs crítics divulgatius al respecte pràcticament inexistents. Tres anys després, i amb quatre imprescindibles números publicats, la visibilització dels nombrosos impactes negatius del turisme ha augmentat considerablement. La bona feina de Tot Inclòs Terraferida i el GOB han consolidat un pensament crític amb el monocultiu turístic, al que ha ajudat el punt de saturació insuportable al que hem arribat, amb rècords turístics continuats que no reverteixen en una millora de les condicions de vida de la majoria de la gent sinó tot el contrari. Com diuen els companys de Tot Inclòs, "l'èxit turístic d'aquests darrers anys de rècords d'arribades turístiques i de boom de noves modalitats d'allotjament com el lloguer vacacional ens està abocant a una situació crítica: el conflicte amb la població ja és aquí. La mentida de la repartidora turística cada vegada es va fent més visible, ja que les desigualtats socials augmenten ràpidament, el dèficit d'infraestructures socials és crònic, la dependència exterior és absoluta, l'impacte territorial no atura i la petjada ecològica ha augmentat tant que ens estam acostant a les línies vermelles."

La feina realitzada per Tot Inclòs per aconseguir i transmetre informació sobre el costat fosc del turisme i les desastroses conseqüències de la turistització de les illes ha estat impressionant, i a la fi s'ha obert un debat públic, però evidentment cal fer un pas més i aconseguir la mobilització de la població per reivindicar una manera de viure digna que no impliqui espenyar el territori. Si el 2014 Tot inclòs va ser pioner en les publicacions divulgatives contra el monopoli del turisme, el 2017 han decidit ser pioners en la realització d'un documental que ajudi a difondre més i millor la cara oculta del turisme i desmunti la versió oficial sobre els orígens del turisme i els seus suposats beneficis. Es tracta d'obrir un nou front de denúncia que arribi a més gent. Per fer-ho possible necessiten la nostra ajuda i suport econòmic; a la publicació i a la pàgina web de Tot Inclòs trobareu un número de compte i al mes de setembre s'iniciarà una campanya de micromecenatge. És imprescindible un lobby popular i posar el govern al servei dels interessos del 99% de les persones, no del lobby turístic.

Pepe García

AraBalears (24 de juliol de 2017)

---
Escriu-nos

Presentaciˇ del llibre "Visca la Terra i visca l'Anarquia" (27-07-17)

estelnegre | 24 Juliol, 2017 06:41

Presentació del llibre "Visca la Terra i visca l'Anarquia" (27-07-17)
Presentació del llibre "Visca la Terra i visca l'Anarquia" (27-07-17)
---
Escriu-nos

Ecofeminismos rurales

estelnegre | 23 Juliol, 2017 07:41

Ecofeminismos rurales
Ecofeminismos rurales
---
Escriu-nos

Cicle Ona Decreixement: Conversa amb Manuel Casal Lodeiro (27-07-17)

estelnegre | 22 Juliol, 2017 06:52

Cicle Ona Decreixement: Conversa amb Manuel Casal Lodeiro (27-07-17)
Cicle Ona Decreixement: Conversa amb Manuel Casal Lodeiro (27-07-17)
---
Escriu-nos
1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS