Administrar

Xerrada źPorreres (1936-2016). La repressiˇ a Mallorca╗ (Ateneu de Felanitx, 14-01-17)

estelnegre | 31 Desembre, 2016 08:42

Xerrada «Porreres (1936-2016). La repressió a Mallorca» (Ateneu de Felanitx, 14-01-17)
Xerrada «Porreres (1936-2016). La repressió a Mallorca» (Ateneu de Felanitx, 14-01-17)
---
Escriu-nos

No Ús no. Protocol contra les agressions sexistes

estelnegre | 30 Desembre, 2016 08:36

No és no. Protocol contra les agressions sexistes

---
Escriu-nos

Cinef˛rum okupaciˇ a Ca ses Mopis (gener 2017)

estelnegre | 29 Desembre, 2016 08:22

Cinefòrum okupació a Ca ses Mopis (gener 2017)
Cinefòrum okupació a Ca ses Mopis (gener 2017)
---
Escriu-nos

Calendari feminista 2017

estelnegre | 28 Desembre, 2016 17:43

Calendari feminista 2017
Calendari feminista 2017
---
Escriu-nos

Abouit, el comparador Ŕtic de productes

estelnegre | 27 Desembre, 2016 08:09

Abouit, el comparador ètic de productes
Abouit, el comparador ètic de productes
---

---
Escriu-nos

Les Feministes Encausades anam al Suprem!

estelnegre | 26 Desembre, 2016 08:04

Les Feministes Encausades anam al Suprem!
Feministes Encausades
---

Des del Grup de Suport a les Feministes Encausades i Alerta Solidària, volem fer pública la nostra decisió, presa fa setmanes, d’interposar un recurs davant la condemna dictada per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

El recurs consistirà bàsicament en assenyalar la interpretació equivocada i oportunista de l’article 523 del codi penal contra les encausades. Una interpretació que ha portat a una condemna basada en un ús punitiu del dret, que a més no deixa cap marge a la llibertat d’expressió.

La nostra posició continua sent la d’exigir l’absolució de totes les encausades, i és per això que entenem aquest recurs com una forma de continuar amb la campanya de suport. Novament fem una crida a la solidaritat als moviments populars de Mallorca, de tots els Països Catalans i d’arreu. Les feministes encausades mai caminaran soles.

Pròximament s’anirà concretant la forma nova que prendrà la campanya de suport per aquesta nova fase del procés judicial. De moment seguim rebent fotografies solidàries i seguim organitzant xerrades informatives per explicar els detalls del cas. Una vegada més agraïm totes les mostres de suport rebudes. La solidaritat és la nostra millor arma.

Absolució feministes encausades!

Palma, 21 de desembre 2016, Països Catalans.

---
Escriu-nos

Jornada per la Mem˛ria (07-01-17)

estelnegre | 25 Desembre, 2016 12:10

Jornada per la Memòria (07-01-17)
Jornada per la Memòria (07-01-17)
---
Escriu-nos

Pensions i mentides. Qui arru´na les pensions p˙bliques?

estelnegre | 24 Desembre, 2016 08:02

Pensions i mentides. Qui arruïna les pensions públiques?

---

LA GLOBALITZACIÓ NEOLIBERAL, LA DESREGULARITZACIÓ DELS CONTROLS  A LES EMPRESES, LES REFORMES LABORALS DE LA DRETA, EL FOMENT INTENCIONAT DE LA SOBREEXPLOTACIÓ LABORAL I LES POLÍTIQUES CONCRETES DEL PP AMB LES TARIFES PLANES A LA SS I LA REDUCCIÓ DE LES APORTACIONS EMPRESSARIALS A LA SS, ENTRE ALTRES MESURES FOMENTADES PEL GRAN CAPITAL FINANCER INTERNACIONAL I SECUNDADES AMB ENTUSSIASME O AM SUBMISSIÓ SEGONS ELS CASOS PELS POLÍTICS DE DRETES I D'ESQUERRES (TEÒRIQUES) HAN BUIIDAT, A CONSCIÈNCIA, LA LLADRIOLA DE LES PENSIONS.

I la Comissió Europea ara (no fa gaire era l'FMI i el BCE) "calcula" que hi haurà reducció de pensions públiques: preparen el terreny per a la gran punyalada, perque la gent s'hi vagi acostumant l'enteniment i no reaccioni quan arribi el cas, quan resulta que han tudat centenars de milers de milions d'euros per salvar els fons p`rivats de pensions, la majoria dels quals haurien quebrat sense els "rescats" a la banca.

Jubilats per Mallorca emplaça la gent a no beure's les mentides dels qui han provocat la crisi i que diuen, ara, que ens en trauran amb les mateixes bavarades que ens hi varen conduir. Animam a denunciar les mentides i a revoltar-nos-hi en contra. Sabem com s'arregla això i9 li ho férem arribar al Sr. Rajoy l'any 2013, per mitjà de la plataforma d'associacions de Pensionistes i Jubilats i de la delegació de la SS a les Illes Balears.

NO VOS CREGUEU SES MENTIDES: ENS VOLEN FER QUEBRAR EL SISTEMA DE PENSIONS PÚBLIQUES PERQUE VOLEN FOMENTAR LES PENSIONS PRIVADES O LA PRIVATITZACIÓ DE LES PÚBLIQUES, QUE TAN MAL RESULTAT HA DONAT A TOT ARREU ON S'HA IMPLANTAT FINS ARA.

HI ROMANDREM ATENTS. JA BASTA D'AFAVORIR EL 2 PER CENT MÉS RIC DEL MÓN PER EMPOBRIR TOTA LA RESTA DE LA GENT.

JUBILATS PER MALLORCA

13 DE DESEMBRE DE 2016

---
Escriu-nos

Segona Recollida SolidÓria d'Aliments (28-12-16)

estelnegre | 23 Desembre, 2016 07:13

Segona Recollida Solidària d'Aliments (28-12-16)
Segona Recollida Solidària d'Aliments (28-12-16)
---
Escriu-nos

Hßbitat saludable para un planeta saludable (28-12-16)

estelnegre | 22 Desembre, 2016 06:29

Hábitat saludable para un planeta saludable (28-12-16)
Hábitat saludable para un planeta saludable (28-12-16)
---
Escriu-nos
1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS