Administrar

Diada Ciclista de Sant Sebastià (20-01-15)

estelnegre | 15 Gener, 2015 09:55

Diada Ciclista de Sant Sebastià (20-01-15)

---

Com cada any, en aquesta ocasió serà la 37a convocatòria, l'Ajuntament organitza la coneguda DIADA CICLISTA DE PALMA amb motiu de les festes patronals de Sant Sebastià.

Des de BICIUTAT pensem que és molt important donar difusió a aquest acte ja que qualsevol iniciativa que promogui l'ús de la bicicleta ha de ser recolzada per tots els que emprem aquest mitjà de transport per moure'ns per dins Ciutat.

Per aquest motiu, col·locarem un estand informatiu de Biciutat al final del recorregut, al poliesportiu Son Moix. Allà rebrem als participants de la cursa i informarem als que vulguin acostar-se de quines són les nostres activitats, els objectius de l'associació i els facilitarem material i informació relacionat amb l'ús de la bici a Palma cedit per la Regidoria de Mobilitat.

T'animem doncs a participar en aquesta Diada i a ajudar-nos a reforçar el nostre lema durant la Diada Ciclista:

a Palma no només s'ha d'emprar la bici el dia 20 de gener, ho podem fer els altres 364 dies de l'any.

Si vols venir de voluntari, a ajudar-nos amb aquesta tasca informativa (repartir octavetes, compartir experiències, etc.), posa't en contacte amb el mòbil 619 33 44 88 i t'indicarem com organitzar-nos.

Si vols participar a la cursa ciclista, a l'arxiu adjunt et fem arribar les instruccions per inscriure't!

Molts d'anys, salut i bici!

Equip Permanent de Biciutat

---
Escriu-nos
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS