Administrar

Comunicat de la CLM sobre el cas Marcel i Robert

estelnegre | 03 Novembre, 2014 16:28

Comunicat de la CLM sobre el cas Marcel i Robert

Aquest dijous dia 6 de novembre als jutjats de Via Alemanya es jutjarà a Marcel i Robert pels delictes de desordres, lesions i atemptat a l'autoritat, pels quals el fiscal els demana fins a quatre anys de presó a cadascun.

Marcel i Robert foren detinguts mentre participaven del piquet de la Comissió Pro Vaga Anticapitalista (l'entitat informal que es va crear per organitzar els actes unitaris de la darrera Vaga General). En aquest piquet hi varen participar prop de 600 persones i que com Robert i Marcel també varen desobeir i lluitar per defensar uns drets que la Reforma Laboral del Govern Central va liquidar. Aquest pic el cop repressiu va caure damunt aquests dos companys, però li hagués pogut tocar a qualsevol dels participants.

Així les coses, i davant una altra demostració de l'agressivitat repressiva que està adoptant l'Estat per aturar l'activisme que els qüestiona i desobeeix, la gent que lluita no podem restat indiferents.

Per això, des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca animem a la gent a participar de la concentració de suport que es farà el mateix dijous a les 10:30 del matí a les mateixes portes dels Jutjats de Via Alemanya a Ciutat, així com a les altres que es convoquin. Perquè quan toquen a un ens toquen a totes.

La solidaritat és la nostra força.

Contra l'Estat i el Capital.

Coordinadora Llibertària de Mallorca (CLM)

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS