Administrar

Hostaleria en lluita!

estelnegre | 29 Agost, 2014 11:30

Hostaleria en lluita!

Hostaleria en lluita!

Un grup d'estudiants i treballadores precàries a  Mallorca ens hem decidit posar en marxa per plantar cara a la precarietat al sector hostaler. No és cap tema menor: la hostaleria és un sector clau per l'economia de la nostra illa, fet que implica que som moltes les persones que laboralment hi depenem directa o indirectament.

Però la realitat la coneixem de sobres. Un dels sectors que més persones ocupa també és un dels més precaris. El 89% dels contractes a hostaleria són temporals (dades pel 2013 del Govern de les Illes Balears). Els fraus, la no contractació, els abusos empresarials, la falta total d'organització de les treballadores estan a l'ordre del dia.

Davant això, no ens podem quedar aturades. Hem decidit posar-nos en marxa: denunciar la explotació, informar a les treballadores, organitzar-nos...

T'agrada el que sents? Estigues atent/a al blog, hostaleriaenlluita.wordpress.com, i a les nostres xarxes socials!

T'interessa participar? Contacta'ns a través del correu hostaleriaenlluita@gmail.com!

Ateneu Llibertari Estel Negre 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS