Administrar

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

estelnegre | 22 Agost, 2014 09:50

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

Individualitats de Palma han organitzat un acte en suport als presos i preses anarquistes emmarcat dins de la Setmana Internacional de Solidaritat amb anarquistes empresonats (23-30 d'agost).

L'acte consistirà en la projecció del documental Montaje. Caso bombas sobre el muntatge político-policial a la regió xilena als darrers anys. Després hi haurà begudes, música i picadeta per a recaptar fons que anirà destinat per a les presxs anarquistes (mitjançant la CNA).

L'esdeveniment serà al local de la CNT a Palma (Joan Alcover, 34)e dimecres 27 d'agost del 2014 a partir de les 19 hores.

Us hi esperem!

Salut i solidaritat!

***

Crida per a una setmana internacional per a les preses anarquistes

A l'estiu del 2013 membres de diferents grups de CNA discutirem la necessitat de introduir un Dia Internacional per a les Preses Anarquistes. Donat que ja existeixen dates establertes com el Dia dels Drets dels Presos Polítics o el Dia de la Justícia, torbem important emfatitzar les històries de les nostres companyes també.

Moltes anarquistes empresonades mai seran reconegudes com a «preses polítiques» per les organitzacions formals de Drets Humans, degut a que el seu sentit de la justícia social és estrictament limitat a les lleis capitalistes les quals estan dissenyades per a defensar a l'Estat i prevenir qualsevol canvi social real, al mateix temps, fins i tot dins de les nostres comunitats individuals, sabem molt poc sobre la repressió que existeix a altres països, per no dir dels noms i els casos de moltes de les nostres companyes empresonades.

Es per això que hem decidit introduir una Setmana Anual per a les Preses Anarquistes del 23 al 30 d'agost. Triem el 23 d'agost com a punt de partida, per que aquell mateix dia, en 1927, les anarquistes italianes Nicola Sacco i Bartolomeo Vanzetti foren executades a presó. Foren declarades culpables d'assassinar a dos homes durant un robatori a mà armada a una fàbrica de sabates a South Braintree, Massachusetts. La seva detenció fou part d'una campanya antiradicals més àmplia encapçalada pel govern nord-americà. Les proves de l'Estat en contra de les dues foren quasi totalment inexistents i molta gent a dia d'avui creuen que foren castigades per les seves fortes creences anarquistes.

Donada la naturalesa i diversitat dels grups anarquistes de tot el món, proposem una setmana d'acció comú enlloc d'una sola campanya en un dia específic, fent més fàcil per als grups poder organitzar un esdeveniment dins del període de temps.

Per tant, fem una crida a totes a difondre la informació sobre la Setmana de les Preses Anarquistes entre altres grups i comunitats, així com a pensar en la organització d'esdeveniments a la teva ciutat o localitat. Els esdeveniments poden variar des de nits de informació, projeccions, concerts solidaris fins a accions directes. Deixa que la teva imaginació voli lliure.

Fins a que totes siguin lliures!

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS