Administrar

Biblioteca Humanitat Nova, nou projecte editorial autogestionat

estelnegre | 16 Agost, 2014 08:27

Biblioteca Humanitat Nova, nou projecte editorial autogestionat

Biblioteca Humanitat Nova, nou projecte editorial autogestionat

Les editorials Edicions del Moixet Demagog-Södertext i Calumnia, ens endinsen en un nou projecte editorial autogestionat. La Biblioteca Humanitat Nova.

Amb aquesta iniciativa pretenen recuperar textos i històries vers l'anarquisme exhaurits, prohibits, perduts o inèdits. No pretenen ni volem guanyar doblers, no pretenen ni volem convèncer a ningú i no pretenen ni volem enganar-vos. La nostra iniciativa conjunta sorgeix de la necessitat de revifar la flama llibertaria o la difusió de La Idea.

Per això, si ho considereu, esperem el vostre recolzament. Ho podeu fer amb la difusió de les lluites contingudes als llibres, amb la lectura dels llibres, amb la compra o fotocòpia d'una de les còpies en paper que sortiran. La col·lecció s'inaugura aquest octubre de 2014 amb el llibre Tras las Barricadas de Barcelona d'Axel Österberg. Pretenen presentar en un format petit grans històries a preus impresentables. Esperem contar amb la teva ajuda, per 5 maleïts euros tindràs una de les copies de la nostra primera edició i recolzaràs l'autogestió del nostre projecte.

Emperò si consideres que no el pots pagar, que no el vols pagar, que no val la pena i encara així el vols llegir, contacta amb nosaltres que t'enviarem una copia del text en el format que considerem.

Des de la connexió Mediterrània-Escandinàvia.

Salut i anarquia

Contacte:

info@calumnia-edicions.net

info@sodertext.su

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS