Administrar

Sopador pro II Fira del Llibre Anarquista (06-09-14)

estelnegre | 31 Agost, 2014 10:34

Sopador pro II Fira del Llibre Anarquista (06-09-14)
Sopador pro II Fira del Llibre Anarquista (06-09-14)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Presentaciˇ del źTot Inclˇs╗ a Portocolom (04-09-14)

estelnegre | 30 Agost, 2014 07:53

Presentació del «Tot Inclós» a Portocolom (04-09-14)
Presentació del «Tot Inclós» a Portocolom (04-09-14)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Hostaleria en lluita!

estelnegre | 29 Agost, 2014 11:30

Hostaleria en lluita!

Hostaleria en lluita!

Un grup d'estudiants i treballadores precàries a  Mallorca ens hem decidit posar en marxa per plantar cara a la precarietat al sector hostaler. No és cap tema menor: la hostaleria és un sector clau per l'economia de la nostra illa, fet que implica que som moltes les persones que laboralment hi depenem directa o indirectament.

Però la realitat la coneixem de sobres. Un dels sectors que més persones ocupa també és un dels més precaris. El 89% dels contractes a hostaleria són temporals (dades pel 2013 del Govern de les Illes Balears). Els fraus, la no contractació, els abusos empresarials, la falta total d'organització de les treballadores estan a l'ordre del dia.

Davant això, no ens podem quedar aturades. Hem decidit posar-nos en marxa: denunciar la explotació, informar a les treballadores, organitzar-nos...

T'agrada el que sents? Estigues atent/a al blog, hostaleriaenlluita.wordpress.com, i a les nostres xarxes socials!

T'interessa participar? Contacta'ns a través del correu hostaleriaenlluita@gmail.com!

Ateneu Llibertari Estel Negre 

Propera acciˇ del Front Com˙ en Defensa del Territori (30-08-14)

estelnegre | 28 Agost, 2014 10:11

Propera acció del Front Comú en Defensa del Territori (30-08-14)

Aquest dissabte dia 30 d'agost a les 11.00 hores, davant l'edifici de la CAEB, la patronal, el Front Comú en Defensa del Territori realitzarà una roda de premsa de presentació.

També, el pròxim dimarts dia 9 de setembre al local del GADMA a Binissalem, a partir de les 19.00 hores i n'hi haurà la pròxima assemblea.

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Assemblea general de l'Assemblea de Docents (29-08-14)

estelnegre | 27 Agost, 2014 09:47

Assemblea general de l'Assemblea de Docents (29-08-14)

---

---
Ateneu Llibertari Estel Negre

No a l'extradiciˇ de Bernhard Heidbreder!

estelnegre | 26 Agost, 2014 09:17

No a l'extradició de Bernhard Heidbreder!

---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Rebeca Lane - Bandera Negra

estelnegre | 25 Agost, 2014 17:24

Rebeca Lane - Bandera Negra

---
Ateneu Llibertari Estel Negre

źHuir╗ de l'artista Rafel TroSSort (27-08-14)

estelnegre | 24 Agost, 2014 18:21

«Huir» de l'artista Rafel TroSSort (27-08-14)
«Huir» de l'artista Rafel TroSSort (27-08-14)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Acte d'homenatge a les vÝctimes de Puigpunyent a CalviÓ (avui dissabte!)

estelnegre | 23 Agost, 2014 07:17

Acte d'homenatge a les víctimes de Puigpunyent a Calvià (avui dissabte!)

---
Avui dissabte 23 d'agost, a les 20.30 hores al cementiri de Calvià, la gent de Puigpunyent anirà a retre homenatge a JOAN FERRÀ i CRISTÒFOL BARCELÓ, assassinats en aquest indret el 23 d'agost de 1936.
Es farà la ja tradicional caminada des de Puigpunyent al cementiri de Calvià i allà, a la fossa clandestina on hi foren enterrats, es farà l’acte homenatge a ells i a totes les persones que arran del cop d'Estat feixista hi foren assassinades i enterrades.
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

estelnegre | 22 Agost, 2014 09:50

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

Acte en solidaritat amb les anarquistes preses (27-08-14)

Individualitats de Palma han organitzat un acte en suport als presos i preses anarquistes emmarcat dins de la Setmana Internacional de Solidaritat amb anarquistes empresonats (23-30 d'agost).

L'acte consistirà en la projecció del documental Montaje. Caso bombas sobre el muntatge político-policial a la regió xilena als darrers anys. Després hi haurà begudes, música i picadeta per a recaptar fons que anirà destinat per a les presxs anarquistes (mitjançant la CNA).

L'esdeveniment serà al local de la CNT a Palma (Joan Alcover, 34)e dimecres 27 d'agost del 2014 a partir de les 19 hores.

Us hi esperem!

Salut i solidaritat!

***

Crida per a una setmana internacional per a les preses anarquistes

A l'estiu del 2013 membres de diferents grups de CNA discutirem la necessitat de introduir un Dia Internacional per a les Preses Anarquistes. Donat que ja existeixen dates establertes com el Dia dels Drets dels Presos Polítics o el Dia de la Justícia, torbem important emfatitzar les històries de les nostres companyes també.

Moltes anarquistes empresonades mai seran reconegudes com a «preses polítiques» per les organitzacions formals de Drets Humans, degut a que el seu sentit de la justícia social és estrictament limitat a les lleis capitalistes les quals estan dissenyades per a defensar a l'Estat i prevenir qualsevol canvi social real, al mateix temps, fins i tot dins de les nostres comunitats individuals, sabem molt poc sobre la repressió que existeix a altres països, per no dir dels noms i els casos de moltes de les nostres companyes empresonades.

Es per això que hem decidit introduir una Setmana Anual per a les Preses Anarquistes del 23 al 30 d'agost. Triem el 23 d'agost com a punt de partida, per que aquell mateix dia, en 1927, les anarquistes italianes Nicola Sacco i Bartolomeo Vanzetti foren executades a presó. Foren declarades culpables d'assassinar a dos homes durant un robatori a mà armada a una fàbrica de sabates a South Braintree, Massachusetts. La seva detenció fou part d'una campanya antiradicals més àmplia encapçalada pel govern nord-americà. Les proves de l'Estat en contra de les dues foren quasi totalment inexistents i molta gent a dia d'avui creuen que foren castigades per les seves fortes creences anarquistes.

Donada la naturalesa i diversitat dels grups anarquistes de tot el món, proposem una setmana d'acció comú enlloc d'una sola campanya en un dia específic, fent més fàcil per als grups poder organitzar un esdeveniment dins del període de temps.

Per tant, fem una crida a totes a difondre la informació sobre la Setmana de les Preses Anarquistes entre altres grups i comunitats, així com a pensar en la organització d'esdeveniments a la teva ciutat o localitat. Els esdeveniments poden variar des de nits de informació, projeccions, concerts solidaris fins a accions directes. Deixa que la teva imaginació voli lliure.

Fins a que totes siguin lliures!

Ateneu Llibertari Estel Negre

1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS