Administrar

La Cooperativa Integral Catalana necessita aportacions a retornar en menys d’1 any

estelnegre | 26 Juliol, 2014 09:59

La Cooperativa Integral Catalana necessita aportacions a retornar en menys d'1 any
CIC

La campanya d'aportacions retornables de la CIC ja ha conseguit gairebé el 40% del seu objectiu de 25.000 €, en menys de tres setmanes de presència a coopfunding; agraïm a tothom que j ha participat!

Es moment de no aturar-se i continuar extenent la difusió. Per això enviem aquest nou missatge.

Si tens possibilitat de participar amb una part petita dels teus estalvis, ara és el moment

Amb poc més d'un centenar de persones aportant uns 50 o 100 €, mentre aquelles que s'ho poden permetre fan aportacions més altes, com ja està passant; de ben segur que ja hi arribarem!

Per qui no hagués llegit el missatge anterior, tornem a enviar la introducció i l'enllaç a tota la informació de la campanya:

La Cooperativa Integral Catalana necessita aportacions a retornar en menys d’1 any

La CIC  s’ha finançat fins ara amb els ingressos propis provinents de l’activitat econòmica de la Cooperativa i les aportacions socials, sempre fidels a la independència de poders estatals o financers, de manera que cap subvenció ni cap préstec bancari no hi han contribuït, un compromís que volem mantenir en el futur.

Enguany, l’aposta del comú de la CIC per consolidar el nostre sistema ecońómic, millorar la nostra autonomia i diversificar les fonts d’ingressos és especialment significativa.

Com que l’expansió prevista per al 2014 és, a hores d’ara, una mica més lenta del que havíem previst en el pressupost per a tot l’any, es genera una necessitat de finançament a curt termini —que no estava prevista— per poder sostenir el creixement de gairebé el 90% del que es va dissenyar en aquest pressupost.

Les aportacions d’aquesta campanya són aportacions retornables a mig termini. Només demanem un compromís de mantenir-les pel cap baix fins a finals d’aquest any 2014 i preferiblement fins a inicis del 2015. 

Llegeix la carta completa de l'assemblea de la CIC, aquí, en el mateix enllaç on pots fer la teva aportació
http://www.coopfunding.net/campaigns/la-cooperativa-integral-catalana-necessita-aportacions-a-retornar-en-menys-d1-any/

Moltes gràcies per la teva participació i suport
Comissió de coordinació CIC

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS