Administrar

Petició de fons per a Biciutat de Mallorca

estelnegre | 08 Juliol, 2014 06:24

Petició de fons per a Biciutat de Mallorca

El projecte de Biciutat va néixer de la necessitat de dotar d'un instrument associatiu sense ànim de lucre a l'activisme ciclista de la ciutat de Palma. Des del mateix moment de la nostra constitució com associació hem desenvolupat un caramull d'activitats: bicicletades - «Massa Crítica», intervencions en els Plens de l'Ajuntament de Palma, tallers formatius, xerrades, rutes culturals, accions reivindicatives, etc.

Com associació ens nodrim del treball voluntari dels membres que hi participem, tant de forma continuada a través de la «Permanent» de l'associació, com a partir de col·laboracions puntuals.

No obstant això, també hi ha una mínima infraestructura que és necessari mantenir com puguin ser el domini del nostre web, compra de material per a pancartes, quota anual per adscripció a la plataforma estatal «ConBici», etc. Tot plegat ens obliga a haver de disposar d'uns fons mínims per poder dur afrontar aquests pagaments i poder emprendre noves accions.

A la I'Assemblea de Socis, celebrada el passat 27 de novembre de 2013, s'acordà per unanimitat no establir cap mena de quota per als socis. No obstant això, i per tal de dotar de fons a l'associació, s'aprovà l'obertura d'un compte corrent a una entitat d'estalvi ètic amb la finalitat de poder recaptar les donacions voluntàries dels nostres socis i simpatitzants.

És per tots aquests motius que desitgem encoratjar-te a participar, en la mesura de les teves possibilitats (no hem volgut fixar un mínim ni un màxim), en el manteniment de l'associació mitjançant el teu granet d'arena. D'aquesta manera, si desitges fer-nos arribar el teu donatiu pots fer-ho de la següent manera:

- Ingrés o transferència en el següent compte corrent de Caixa de Colonya (oficina Av. Comte Sallent, 9, Palma):

ES93-2056-0004-4641-0200-7248

En el moment de fer l'operació caldrà que indiquis el següent a l'apartat de «concepte»: Donatiu + El teu nom i llinatges

- Lliurament en efectiu de la teva donació a qualsevol membre de la Permanent de l'associació. Aquest ho trametrà al tresorer de Biciutat el qual farà l'ingrés en el compte corrent amb indicació del teu nom i llinatges.

Moltes gràcies per la teva atenció i per ajudar-nos a mantenir viu el projecte de Biciutat.  Salut i bici!

Antoni Cànaves,

President de Biciutat de Mallorca

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS