Administrar

Contra l'Ordenança Cívica

estelnegre | 23 Abril, 2014 09:40

Contra l'Ordenança Cívica

Demà dijous 24 d'abril, a les vuit del vespre, en el començament del carrer Blanquerna, a les avingudes de Palma, es farà una repartida de fulls informatius en protesta contra l'intent del govern municipal de Palma de restringir la llibertat d'expressió amb la nova ordenança que preparen i que tenen la barra d'anomenar Ordenança Cívica.

Convoca la Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, però és oberta a tothom que hi vulgui participar.

A les vuit del vespre partirem pel carrer Blanquerna per amunt, partint de sa confluència amb les avingudes, i arribarem fins a s'Escorxador on romandrem una estona més repartint fulls i informant de l'acció.

Vos hi esperem !

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS