Administrar

Per què deim boomerang quan volem dir fona?

estelnegre | 16 Abril, 2014 09:12

Per què deim boomerang quan volem dir fona?

Per què deim boomerang quan volem dir fona?

NOU PROGRAMA A ONA MEDITERRÀNIA: Per què deim boomerang quan volem dir fona? // CADA DIMECRES DE 15 A 16 h. AL 98.0FM i en directe per internet al web d'Ona Mediterrània. També pots escoltar-nos en diferit quan vulguis a través dels podcasts

Per què deim boomerang quan volem dir fona?, una arma local llançada a l'espai radiofònic que parla des de cinc angles distints de l'autonomiasocialmallorquina :

  • L'espai Sindical. El Sindicat Cnt vol obrir un punt de trobada i debat de les lluites i notícies del món laboral.On els treballadors i aturats seran els principals beneficiaris. Mitjançant un llenguatge directe i entenedor, volem apropar les eines de defensa que disposa el Sindicat: Informació laboral, legislació, consells de defensa, debats, i naturalment bona música.

  • llibres i línies de fuga. La llibreria transitant us proposa un viatge radiofònic entre llibres: assaig polític, crítica social, prosa i poesia. Serà una bona manera de seguir l'activitat de transitant amb entrevistes, cròniques i aperitius del que està per venir...i cada dia: bona música per acompanyar aquest viatge entre llibres!!

  • Sinèrgies. Ecoxarxa Mallorca obre una finestra radiofònica als projectes i col·lectius que la composen i mantindrà al dia els oients sobre la moneda social, els nuclis locals, els projectes autònoms, les ecofires, les compres col·lectives, etc. A "Per què deim boomerang quan volem dir fona?" també parlarem del moviment d'Ecoxarxes i Cooperatives Integrals que s'està donant arreu de l'Estat.

  • contrainfo.cat – contrafones. Contrainfo.cat: okupem les xarxes, okupem les ones!

    Després de quatre anys realitzant la tasca comunicativa dels MMSS de Mallorca, contrainfo.cat ha decidit sumar-se a aquesta proposta informativa. Aprofundirà i tractarà les notícies més destacades, marcant els propis temps informatius i comptant amb convidades afins que participin de les lluites i les resistències.

  • L'ona sorora. S'expandeix l'ona sorora, resorgint de l'oblit com a arma descodificadora. En cerca de comunitats i territoris visibles i invisibles, on conviuen en conflicte quotidià cossos oprimits pel patriarcat. No et resisteixis, la sororitat d'avui és (trans)feminista i satírica, i des d'aquí et parlarà inundant els vostres timpans.

Cada dimecres, de 15 a 16 h, podeu vibrar amb nosaltres sintonitzant Ona Mediterrània al 98.0FM!

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS