Administrar

Convocat˛ria de la I Assemblea de Socis de Biciutat (avui!)

estelnegre | 27 Novembre, 2013 10:01

Convocatòria de la I Assemblea de Socis de Biciutat (avui!)

  • Com a mostra de la maduresa del projecte, Biciutat convoca la seva primera assemblea de socis que haurà d’aprovar, entre d’altres, el nou equip directiu “Permanent” de l’associació i el Full de Ruta d’activitats i campanyes.
  • L’assemblea dóna una garantia de continuïtat al projecte iniciat fa un any i que compta ja amb més de 120 socis legalment registrats.

A continuació es reprodueix la convocatòria de l’assemblea:

D’acord amb el que estableix l’article 11 dels Estatuts de l’associació BICIUTAT DE MALLORCA, us convoc a la PRIMERA ASSEMBLEA ORDINÀRIA de l’associació que es desenvoluparà el proper dimecres 27 de novembre de 2013, a les 19 hores, a “Ca’n Alcover – Espai de Cultura” del carrer de Sant Alonso, 24, 07001 de Palma (davora hotel Sta. Clara) amb el següent ordre del dia:

 1. Benvinguda als socis i sòcies presents a la reunió.

2. Presentació de l’informe de gestió de l’Associació des del moment de la seva fundació.

3. Proposta d’aprovació del Reglament d’Organització i Funcionament de la Permanent de Biciutat.

4. Proposta d’aprovació de l’estat dels comptes de Biciutat i pressupost per a l’exercici 2014.

5. Elecció i nomenament de la Permanent de Biciutat.

6. Proposta d’aprovació del Full de Ruta de Biciutat (activitats a desenvolupar en el futur).

7. Torn obert de paraules

Atès que la present convocatòria estableix l’elecció dels membres de la Permanent de l’associació, i d’acord amb el Capítol IX “El règim electoral” dels Estatuts de l’associació, us inform que els socis que vulguin presentar-se a l’elecció ho hauran de comunicar abans del 12 de novembre de 2013 a les 23:59 h. La comunicació s’haurà de fer obligatòriament per correu electrònic a: biciutatdemallorca@gmail.com L’actual Equip Impulsor publicarà les candidatures en el cinc dies següents, moment en què començarà un termini de cinc dies per formular-hi reclamacions. Les reclamacions s’han de resoldre en els tres dies següents d’haver-se exhaurit el termini.

Per tal de facilitar la participació a l’assemblea al major nombre de persones possible, el cens de socis es tancarà deu minuts abans de l’inici oficial de la sessió. Les formes d’adquirir la condició de soci són:

1. Emplenar el següent formulari en línia (opció disponible fins al 26 de novembre 2013).

2. Emplenar la butlleta en paper que es lliurarà als assistents abans de donar inici a l’assemblea.

Per més informació del que es tractarà a l’assemblea, podeu consultar el següent enllaç que conté els Estatuts de BICIUTAT DE MALLORCA

El president de Biciutat de Mallorca
Mariano Reaño Lambea

Palma, 5 de novembre de 2013

Com arribar a Ca’n Alcover? Aquí teniu el mapa

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS