Administrar

Concentraciˇ davant la Conselleria en defensa de la vaga de docents (avui!)

estelnegre | 30 Setembre, 2013 09:46

Concentració davant la Conselleria en defensa de la vaga de docents (avui!)

Avui dilluns a les 10 hores a plaça d’Espanya quedem per fer una bicicletada per l’educació. I a les 12 hores a la Conselleria tornarem a cridar ben fort! Contra la imposició defensem l’educació!

Escriu-nos

Avui, tothom a la mani!

estelnegre | 29 Setembre, 2013 02:49

Bloc Llibertari a la manifestació en suport a la Vaga Indefinida dels docents: «Per una educació que ens ensenyi a pensar i no a obeir. Cap a la Vaga Social» (29-09-13)
Bloc Llibertari a la manifestació en suport a la Vaga Indefinida dels docents: «Per una educació que ens ensenyi a pensar i no a obeir. Cap a la Vaga Social» (29-09-13)
---
Escriu-nos

Presentaciˇ del nou llibre: źDissidŔncies. Hist˛ria i Cultura Obrera a la Mallorca contemporÓnia╗ (04-10-13)

estelnegre | 28 Setembre, 2013 18:43

Presentació del nou llibre: «Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània» (04-10-13)
Presentació del nou llibre: «Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània» (04-10-13)
---
Escriu-nos

Bloc Llibertari a la manifestaciˇ en suport a la Vaga Indefinida dels docents: źPer una educaciˇ que ens ensenyi a pensar i no a obeir. Cap a la Vaga Social╗ (29-09-13)

estelnegre | 27 Setembre, 2013 10:43

Bloc Llibertari a la manifestació en suport a la Vaga Indefinida dels docents: «Per una educació que ens ensenyi a pensar i no a obeir. Cap a la Vaga Social» (29-09-13)
Bloc Llibertari a la manifestació en suport a la Vaga Indefinida dels docents: «Per una educació que ens ensenyi a pensar i no a obeir. Cap a la Vaga Social» (29-09-13)
---
Escriu-nos

Cadena humana. Dia internacional per a la despenalitzaciˇ de l'avortament (28-09-13)

estelnegre | 26 Setembre, 2013 07:19

Cadena humana. Dia internacional per a la despenalització de l'avortament (28-09-13)
Cadena humana. Dia internacional per a la despenalització de l'avortament (28-09-13)
---
Escriu-nos

Acte en suport a la vaga indefinida de docents (avui!)

estelnegre | 25 Setembre, 2013 07:55

Acte en suport a la vaga indefinida de docents (avui!)
Acte en suport a la vaga indefinida de docents (25-09-13)
---
Escriu-nos

Concert per l'autogestiˇ de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca (27-09-13)

estelnegre | 24 Setembre, 2013 07:30

Concert per l'autogestió de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca (27-09-13)
Concert per l'autogestió de la I Fira del Llibre Anarquista (27-09-13)
---
Escriu-nos

Jornades źSubvertint lĺordre de gŔnere: econstrucciˇ, performativitat i teories Queer╗: Taller Drag King (23-24 setembre)

estelnegre | 23 Setembre, 2013 06:29

Jornades «Subvertint l’ordre de gènere: econstrucció, performativitat i teories Queer»: Taller Drag King (23-24 setembre)
Jornades «Subvertint l’ordre de gènere: econstrucció, performativitat i teories Queer»: Taller Drag King (23-24 setembre)
---
Escriu-nos

źDesencerclar els espais comuns╗. Grup dĺautoformaciˇ sobre comuns (octubre-desembre 2013)

estelnegre | 22 Setembre, 2013 08:21

«Desencerclar els espais comuns». Grup d’autoformació sobre comuns (octubre-desembre 2013)
«Desencerclar els espais comuns». Grup d’autoformació sobre comuns (octubre-desembre 2013)
---
Escriu-nos

I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca. Un espai de debat i difusiˇ del prolÝfic mˇn editorial llibertari

estelnegre | 21 Setembre, 2013 09:50

I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca. Un espai de debat i difusió del prolífic món editorial llibertari
I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

---

Els propers dies 4, 5 i 6 d'octubre la Coordinadora Llibertària de Mallorca durà a terme la que serà la primera Fira del llibre anarquista de Mallorca. Un esdeveniment editorial, cultural i de debat que de manera pública i oberta vol donar a conèixer a la ciutadania la diversitat de les idees llibertàries i les seves propostes de transformació social.

 

Divendres dia 4 d'octubre.

Els actes s'iniciaran en el local de l'Ecoxarxa (Passatge Antoni Torrandell, 16) amb la presentació de la Fira a les 18:30.

Posteriorment, a les 19 h es farà el primer dels actes amb la presentació del llibre Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània a càrrec dels seus autors, el Grup d'Estudis Llibertaris “Els Oblidats”. Aquest treball és un recull d'articles de la premsa obrera àcrata mallorquina que van des del 1869 als anys de la Transició. En ell també ens trobarem amb els articles que “Els Oblidats” van publicar a la darrera època del periòdic Cultura Obrera.

Després, a les 21:00 del vespre es passarà el documental 4F. Ni oblit ni perdó. La projecció serà presentada pel seu director Xavier Artigas (membre de la productora independent Metromunster) i per un dels seus protagonistes, Rodrigo Lanza, que fou, juntament amb 4 persones més, víctima d'un cruel muntatge policial i mediàtic que el va fer passar més de quatre anys a la presó.

 

Dissabte dia 5 d'octubre.

Tant el dissabte com el diumenge la resta d'actes de la fira es duran a terme al Centre d'Art i Creació de Ses Voltes. Així, el dissabte, aprop del migdia, a les 11:30 hores, a Ses Voltes, es presentarà el llibre Para que no me olvides del col·lectiu Madres Unidas Contra la droga, que va ser editat el 2012 per Editorial Popular. Aquest llibre és un resum de la lluita d'unes mares que veien com l'heroïna exterminava als seus fills i de com van anar dirigint a les cloaques i a les altes esferes del poder la seva ràbia, al formar el jaco part d'una política de control social d'una joventut amb ànsies de canvis més profunds i reals que els que va proporcionar la farsa de la Transició.

El capvespre, després del dinar i d'una sobretaula amenitzada per esquetxos teatrals, l'escriptor Servando Rocha  ens parlarà sobre la seva nova criatura literària La Facción Caníbal. Historia del Vandalismo Ilustrado. Un artefacte explosiu que repassa les diverses formes que ha adoptat per manifestar-se el radicalisme polític i artístic. Una bona oportunitat per debatre sobre els límits de l'agitació i la provocació i cap a quins objectius ha d'anar dirigida.

Tot d'una després, a les 18:30 hores, el grup editor Cul de Sac ens presentarà el seu polèmic opuscle 15-M. Obedecer bajo la forma de rebelión.  Unes opinions les versades en aquest petit assaig que segurament obriran la porta al debat sobre quines estratègies i quins camins cal seguir per intentar combatre el capitalisme i el seu avalador i protector, l'Estat.

 

Diumenge dia 6 d'octubre.

I el darrer dia el Senyor no va descansar, així que el programa de la Fira continuarà a les 11:30 al Centre d'Art i Creació de Ses Voltes, amb una taula rodona sobre els projectes escrits de l'àmbit llibertari i la seva edició i distribució. Una àgora que comptarà amb la participació de membres de la veterana editorial Virus de Barcelona, la més recent Malatesta de Madrid, el ja anomenat grup editor Cul de Sac, la petita editorial El Salmón i els nostres companys de la llibreria Transitant.

Després d'haver paït el suculent dinar dels companys i companyes de la CLM, els autors del llibre Salut en perill. Cossos en lluita dissertaran sobre les raons i els perquès de combatre no només la privatització de la sanitat pública, sinó el mateix sistema sanitari tal com el coneixem.

I com a traca final de la fira, es presentarà un dels plats forts d'aquesta Fira, el nou treball del corrosiu autor Pedro García Olivo, Cadáver a la interperie. Un assaig on posa al descobert les diverses i subtils formes de dominació i domesticació del Sistema. Una presentació que segur no deixarà a ningú indiferent.

 

Aquesta primera Fira del Llibre anarquista també serà una primera oportunitat perquè la gent pugui conèixer la recentment estrenada escola lliure Nono. Durant tots els dies hi haurà una taula informativa i diverses activitats infantils.

Per col·laborar a l'autofinançament, l'assistència en tot moment podrà gaudir de begudes i menjars que segurament ajudaran a digerir millor tanta dinamita cerebral. També, en els diferents estands es podran adquirir els llibres presentats i molts altres, així com les camisetes i punts de llibre que la CLM ha confeccionat per l'ocasió.

Abans, el divendres dia 27 de setembre a les 11:00 hores, es realitzarà un concert pro-Fira a la Factoria de So.

Per a més informació consulteu: firallibreanarquistamallorca.noblogs.org

Us hi esperem!

 Escriu-nos

1 2 3  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS