Administrar

Obrim «Nono, espai d'aprenentatge», del Col•lectiu Escola Lliure de Mallorca

estelnegre | 17 Agost, 2013 06:49

Obrim «Nono, espai d'aprenentatge», del Col•lectiu Escola Lliure de Mallorca

Col·lectiu Escola Lliure de Mallorca

Després de més de dos anys de feina, les persones que formem part del Col·lectiu Escola Lliure de Mallorca tenim l'alegria d'informar-vos que aquest proper mes de setembre obrirem les portes de «Nono, espai d'aprenentatge». Aquest és el projecte educatiu en el qual hem dipositat molta il·lusió i que a la fi començarà a ser palpable. Un somni que es farà realitat gràcies a moltes persones que ens han deixat el seu granet d'arena i a la perseverança de moltes altres.

Volem convidar-vos a conèixer-lo de més a prop, explicar-vos en quin moment ens trobem i animar-vos a participar de les diverses maneres que són possibles, ja que el projecte està en construcció malgrat iniciem les passes en breu. Sobretot, cerquem famílies interessades en dur els seus fills i filles a «Nono», però tota persona interessada, com ja hem dit, hi té cabuda. També volem demanar-vos ajuda en la difusió del projecte, si és que el considereu interessant.

Si voleu participar a una primera reunió informativa, poseu-vos en contacte amb nosaltres a escolalliuremallorca@autistici.org. Organitzarem grups reduïts i posteriorment, vos comunicarem quin dia, a quin lloc i a quina hora serà la trobada.

Per acabar, dir-vos que trobareu més informació al fullet adjunt i al nostre web que es troba actualitzat www.autistici.org/escolalliuremallorca .

Ens veiem aviat!

Col·lectiu Escola Lliure de Mallorca

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS