Administrar

Crema Londres a Tarragona

estelnegre | 05 Febrer, 2013 07:17

Crema Londres a Tarragona
Crema Londres a Tarragona

Avui inaugurem una experiència nova i curiosa, almenys per als seus dos autors, autor i autora. Som la Roser i el Jordi, dos quasi desconeguts que cada dimecres tindrem un vincle creatiu seguint un sistema senzilli i fàcil d'explicar. La Roser, des de Londres, enviarà una fotografia al Jordi, a Tarragona, producte de la setmana, i el Jordi crearà mig automàticament un text que anirà del que surti. Sigui el que sigui allò que en surti, ho podreu llegir en aquest bloc i, de moment, també, al digital El Setge, de Cambrils.

Roser Arques Morueta 27 anys, nascuda a Tortosa l'any 1985. Va estudiar fotografia a l'EADT. Actualment ha deixat el seu poble La Cava per començar una aventura en plena ciutat de Londres. Es poden veure alguns dels seus treballs fotogràfics al següents enllaços: roserarquesm.wix.com/fotografia#!home/mainPage i www.365ocellsdemavida.blogspot.com

Jordi Martí Font, 43 anys, nascut a Tarragona ,l'any 1969. Va estudiar Filologia Catalana a la URV. Actualment viu a Tarragona tot i que és de Marçà i treballa a Reus com a professor de Secundària. Podem llegir alguns dels seus treballs literaris al següent enllaç: blocs.mesvilaweb.cat/jordimArtifont

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS